Özbek İş Dünyasından Başkan Dündar’a Ziyaret

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Buhara Ticaret ve Sanayi Odası Bölge Başkanı Vahob Kakhkhorov, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Başkan Dündar, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Buhara Ticaret ve Sanayi Odası Bölge Başkanı Vahob Kakhkhorov’u makamında ağırladı. Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Can Can’ın da yer aldığı ziyarette misafirlerine modern belediyecilik hizmetleriyle Bursa’yı çağdaş bir yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Dündar, Özbekistan’ın To’rakorgan Belediyesi ile kardeş olduklarını belirterek kardeş belediyelerle ilişkileri her zaman güçlü tuttuklarına dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Buhara Ticaret ve Sanayi Odası Bölge Başkanı Vahob Kakhkhorov da, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu kaydetti. Kakhkhorov, ziyarette

Başkan Dündar’a Özbekistan’ın geleneksel kıyafeti ‘Çapan’ giydirdi. Dündar da Özbek heyete Bursa’ya özgü çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.