Oyak Renault çalışanları, ‘Aile Festivali’nde bir araya geldi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Oyak Renault çalışanları aileleri ile birlikte Bursa Keles Kocayayla Piknik Alanı’nda düzenlenen ‘Oyak Renault Aile Festival’inde çalışma arkadaşlarıyla dostluklarını pekiştirip doyasıya eğlendi.

TÜRKİYE'nin lider otomobil üreticisi Oyak Renault, başarının uyum içinde bir çalışma sonucunda elde edildiğinin bilinciyle hareket ederek tüm çalışanlarıyla ailelerini bir araya getiren ‘Oyak Renault Aile Festivali’ni düzenledi.

Bu yıl ilk ikisi 7 Temmuz ve 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Oyak Renault Aile Festivali’nin üçüncüsü Eylül ayının başında Bursa Keles Kocayayla Piknik Alanı’nda yapıldı. Oyak Renault çalışanları, mesai arkadaşları ve aileleriyle birlikte iş hayatına kısa bir mola vererek, keyifli bir hafta sonu geçirdi. Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun ve Oyak Renault yönetiminin de hazır bulunduğu festivale üç hafta sonunda yaklaşık 25 000 kişi katıldı.

Aoun: Çalışanlarımızla ailelerimizle birlikte ortak zaman geçirecek fırsatlar yaratıyoruz

Festivalde konuşan Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, “Çalışanlarımız; şirket kültürümüz içerisindeki en yüksek değeri ifade ediyor. Bu değere yakışır şekilde çalışanlarımızla iş ortamı dışında da birlikte olmaya özen gösteriyor, onları aileleriyle bir araya getiren çok özel sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Tüm Oyak Renault ailesini birleştiren ‘Oyak Renault Aile Festivali’ gibi bizi bir araya getiren bu tür etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışmaya keyifli bir mola verdiğimiz böyle günlerde, sizleri çalışma arkadaşlarınız ve ailelerinizle neşe içinde görmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Fabrikamız üretime üç vardiya olarak devam ediyor. Her zaman yanımızda olan, bizlere destek ve güç veren ailelerimize bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.

Festival alanında oluşturulan oyun parklarında, macun ve pamuk helva ikram edilen çocuklar açık havanın tadını çıkarırken, büyükler de canlı müzik eşliğinde tavla, futbol, canlı langırt, voleybol oynayarak; halat çekme ve yetenek yarışmalarında ter döktü. Festivalde gerçekleştirilen hediye çekilişinde şanslı olan Oyak Renault çalışanlarına TV, notebook, bisiklet gibi birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

Çalışan memnuniyetini kendine ilke edinen Oyak Renault, çalışanlarına her zaman destek ve güç veren aileleriyle birlikte olma fırsatı yaratan sosyal etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.