İYİ Parti Bursa  Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Mehmet Temirtaş’a çirkin saldırı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İYİ Parti Bursa  Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Mehmet Temirtaş’a dün gece saat 00:30 civarında, Nilüfer’deki evine 200 metre uzaklıkta, 4-5 kişilik bir grup saldırıda bulundu.

Önce otomobilleriyle Temirtaş'ın aracını taciz eden ve kaza süsü vermek isteyen meçhul şahıslar, aracın durması üzerine saldırıya geçerek Temirtaş'ı dersdet edip kaçırmak istediler. Ancak Temirtaş'ın kendisini savunması karşısında 4-5 kişinin birlikte saldırıp, darp ederek kaçtıkları; olay yerine gelen Emniyet ekiplerince, saldırı faillerinin aranmaya başlanıldığı öğrenildi.

Konu ile ilgili bir bildiri yayınlayan İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı,  "yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınadıkları, olayın ve faillerinin gerçek yüzünün aydınlatılmasını devletten beklediklerini" belirterek, yarın (perşembe günü) saat 11:00'de Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi binası önünde konuyu kamuoyu ile paylaşacaklarıni bildirdi.  

BURSA ARENA olarak, Bursa'nın siyaset dünyasında önce efendiliği, çalışkanlık ve dürüstlüğüyle sevilen sayılan Mehmet Temirtaş'a karşı yapılan bu çirkin ve seviyesiz olayı ve meçhul faillerini esefle kınıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.