REMZİ DİLAN yazdı: "Komşuya Var Bize Yok mu ABD?.."

ABD’nin Türkiye'den (görünmez savaş uçağı) F 35’i esirgemesi, 40 adet ‘F-16’ savaş uçağı ile 79 adet F-16 modernizasyon kitinin verilmesini onaylaması, buna karşın Yunanistan’a 40 adet F 35 savaş uçağı satılmasını kararlaştırması biz yurtseverleri düşündürüyor.

ABD’nin söz konusu (F16) kararını iktidar sahipleri ve yandaşlarının ‘Diplomatik Zafer’ diye övünç vesilesi yapması ise üzüyor.

Düşünsenize, F 35’leri aldıktan sonra Yunanistan’ın artık Ege’de it dalaşı yapmasına gerek kalmayacak. Zira, F16’lar düşman uçaklarını 32 kilometre mesafeden tespit edebilirken, F 35’ler hedeflerini 180 kilometreden görebiliyor.  Yani sen onu görmüyorsun, o seni çoktan görüyor. Hedefe yaklaşmıyor, hedefi de kendisine yaklaştırmıyor. F 35’ler üstün teknolojisiyle bilekli pilot dönemini de sona erdiriyor. Bu nedenle, dünyanın en yetenekli pilotlarına sahip olmamız F 35’e sahip ülkelere karşı bir anlam ifade etmiyor.

.....

Yazının devamı için tıklayınız

.....

Anahtar Kelimeler:
Remzi Dilan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.