GÜRBÜZ GÜNGÖR yazdı: "Uğur Mumcu Yaşasaydı Karşınıza Dikilirdi.."

ABD, bir taraftan dünyanın her yerinde kan kaybederken NATO'nun büyümesi silahını kullanarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ MECLİSİ'nden bir kez daha istediği kararı çıkarttı. Meclis, önce Finlandiya sonra da 23 Ocak 2024 günü İsveç’in NATO üyeliğine onay verdi. Hem de AKP + CHP + MHP işbirliğinin oylarıyla..

Geçtiğimiz 24 Ocak günü, ömrünü başta ABD olmak üzere tüm yoksul ülkeleri sömüren emperyalist ülkelere karşı mücadeleye adamış UĞUR MUMCU’nun 31. ölüm yıldönümü idi. 

Ödünsüz Kemalist UĞUR MUMCU'nun kurucusu olduğu ADD'den, mecliste NATO lehine oy veren partilere tek bir söz, en ufak bir eleştiri yok.

Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Genel Başkanı da dahil olmak üzere, tüm parti yönetimi ve milletvekilleri, belediye başkan adayları Mumcu'nun anma gününde sayısız mesajlar yayınladılar. Mumcu cinayetini işleyenler CİA ve NATO güdümlü GLADYO'nun olduğu apaçık ortada iken, olay sanki "faili meçhul" bir cinayetmiş gibi mesajlar uydurdular.. Malesef o mesajların hiç birinde ABD ve NATO aleyhinde  bir açıklamaya rastlayamadık.

Bu nedenle Uğur Mumcu yaşasaydı, onların karşısına ilk dikilen kişi olurdu.

Hangi yüzle onun haince katledildiği yere gidip çiçekler falan bıraktılar. ../...

...

Yazının devamı için tıklayınız

...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.