Bursa Arena E'Gazete
2018-06-01 17:01:15

Bu Çocuk Bir Muhteşem !..

TOĞAN KUTER EREN

01 Haziran 2018, 17:01


.

Bazen düşünüyorum, pes etsem mi diye? Motivastonumu toplamam kimi zaman zor olabiliyor. Zamanın yetmediğinden yakınıyorum ama bunun pek de gerçekçi olmadığını anladım. En azından sekizinci sınıf öğrencisi Camryn Green ile tanışana kadar... 21 yaşındayım ama ben bile onun yaptıklarını halen başarabilmiş değilim. Camryn Green: İllüstratör, ressam, hayırsever, motivasyon konuşmacısı ve şimdi de yazar!

.


.

Camryn Green, Raleigh, Kuzey Carolina'dan 13 yaşında bir kız ve sekiz yaşından küçük bir yaşta girişimci olmayı başardı. Camryn Afrika sanatından esinlendiği eserlerini, hayatındaki en önemli kişilerden biri olan annesinin yanında yapıyor ve birlikte Camryn'in resimlerini satıyorlar. Resimler 20 $ 'dan 100 $' a kadar fiyat aralığına sahip. Kazanılan para onun üniversite masraflarında, kişisel ihtiyaçlarında ve on üç yıldır devam eden ''Liberya Yetim Sponsorluk'' bursuna bağış için üçe ayrılıyor.

.

.

Bir gün Camryn, resmin yeterli olmadığına karar verdi ve "Düşün, düşün, düşün, yap'' adlı bir çocuk kitabı yazmayı kafasına koydu. Kitap onun özgün kreasyon resimleri ile çeşitlendi ve diğer çocuk girişimciler için ilham perisi olması için tasarlandı.

.

.

Resim aşkı ile kitabını birleştiren Camryn Green aynı zamanda bir işte çalışıyor. Bu da birilierinin dikkatini çekti ve Raleigh'da düzenlenen 38. Geleneksel Martin Luther King Jr. Prayer Kahvaltısı'nda konuşma yapmak için davet edildi. Sadece çocuklar için bir idol olmadı, Camryn Green aynı zamanda yetişkinler için de bir ilham perisi...

Peki, Camryn'in yapılacaklar listesinde sırada ne var? Camryn'in dünyayı gezip diğer çocuklarla konuşmak istediği öğrenildi. Hayallerini gerçekleştirmek için de bir televizyon programı yapmak istiyor...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.