Büyük Türk Milleti; 

Aldanma, uyuma, vazgeçme ve üşenme! 

Bu defa ülkemizin her yerinde en iyi, en liyakatli ve güvenilir yerel adayları seçmeye çalış. 

Genel seçimlerle yerel seçimler arasındaki farkı iyi değerlendir. 

Yerel seçimlerde sizleri siyasi parti liderleri değil, belediye başkanlarınız temsil edecek. 

Sizler bilinçli vatandaşlar olarak belediye başkanlığını hak etmiş kişiler arasından partilerine bakmadan oy kullanmalısınız!

Milletimizi şartlandıranlara, köle gibi görüp yönetmek isteyenlere, liyakatsiz kadrolara ve parti taassubuna son ver! 
Uyarımızı şöyle dikkate alalım ve Aşık Veysel'in şu sözünü unutmayalım: 
"İnsanlar fanidir, eserler ise baki.

Sizler Türkiye'nin her yerinde geçim derdinde ve geçimini alın teri ile kazanan insanlarsanız. Bu seçimlerde daha da çok titiz ve dikkatli oy kullanmak durumundasınız.

İlkesiz ve liyakatsiz insanların makam ve mevkilere getirildiği zihniyet bunalımından kurtulmak için, belediye seçimlerini fırsat olarak gören her bilinçli vatandaşımıza büyük bir yurttaşlık görevi var 31 Mart’ta! 

Dürüst, işinin ehli, siyasi vesayete itibar etmeyen, kendine güvenen, vicdanı ve fikri hür, gösterişe değil icraata, bakış açısına, çalışkanlığa, kendi cebini düşünenlere değil, gerçekten memleketini milletini seven, ortak değerimiz Atatürk ilkelerine riayet eden, vatansever, ciddi projeleri olan, istihdam yaratmak isteyen insanlarımızı değerlendirmek ve yetkilendirmek gerekir..

"Bizlerin sevdası Türkiye’mizi karşılıksız sevenlerin sevdasıdır." 

İnsan sevgisiyle hareket eden büyük şairimiz Yunus Emre'nin günümüz Türkçesiyle ifade ettiği gibi, "Söyleyen sözünün ayarını iyi yapmalı ve kötü söz söylememeli. Bazı kişilerin bir sözü dünya cehennemini sekiz cennete çevirecek güçtedir." 

Müjdat Kayayerli, 
21. Dönem Afyon Milletvekili ve Universal Tural Dostluk Platformu Genel Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.