Merkez Bankası Başkanı'ndan sonra Ziraat Bankası Genel Müdürü de gitti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın’ın görevinden istifa ettiği iddia edildi. Odatv’ye konuşan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın hem bankadan hem de Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevinden ayrılacağını dile getirdi.

Aydın, “İstifa etmiyorum ancak yarınki yönetim kurulu toplantısında görevimi bir başka arkadaşa devrediyorum. Olağan bir süreç” ifadelerini kullandı.

Odatv’nin “Yeni göreviniz nedir” sorusuna ise Hüseyin Aydın, “Onun için ilerleyen zamanlarda açıklama yapılır” demekle yetindi. Hüseyin Aydın’ın istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını sunduğu da belirtiliyor.

ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, Hüseyin Aydın’la ilgili şu açıklamayı yaptı:

“15.07.2011 tarihinden itibaren Ziraat Bankası Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sayın Hüseyin AYDIN, 26.03.2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda görevini devredecektir. Genel müdürlük görevinden istifaen ayrılması söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HÜSEYİN AYDIN KİMDİR?

Hüseyin Aydın, 1959 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu.  Son olarak 15 Temmuz 2011 tarihinde Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne atanan Hüseyin Aydın, Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Hüseyin Aydın evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.