İnegöl yeni yüzme havuzuna kavuşuyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl İlçesi'ne kazandırılan Mahmudiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, açılışa hazırlanıyor. Son hazırlıkları yerinde inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların 15 Mart'ta tamamlanacağını ve Mart ayı sonunda şenlik havasında bir açılış töreni yapacaklarını söyledi.

Bursa'nın sporda da marka kent olması hedefiyle eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve tesis binaları ile 17 ilçeye farklı branşlara yönelik spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'e de yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Toplam 1450 metrekare taban alanına sahip Mahmudiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Bünyesinde çok amaçlı salon, yönetim odası, soyunma odaları, duş ve tuvaletler, antrenör odası ve mutfak bulunan yüzme havuzunun çatısı, açılır-kapanır otomatik hareketli mekanik cam sistem olarak tasarlandı. Bu sayede üst kısım açılarak yaz mevsiminde havuz havalandırmasının ve kullanım şartlarının daha aktif ve sağlıklı şekilde olması sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.