Periler moral depoladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol takımı moral yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü moral yemeğinde buluştu. Burfaş Dobruca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemekte Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer, Basketbol Şube Sorumlusu Dergah Alkan, teknik heyet ve sporcular yer aldı.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer, sporculara sakatlıksız bir sezon diledi. Kadın Basketbolu’nda TKBL’de mücadele eden tek takım olmanın önemine değinen Dinçer, hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladı. İyi bir takım olduklarının altını çizen Gökhan Dinçer; Teknik heyetimizle, yerli ve yabancı sporcularımızla iyi bir takımımız. Kadın Basketbolu’nda en üst ligde mücadele eden tek takımız. Pandemi sebebiyle çalışmalarımıza geçte olsa başladık. Sağlık tedbirleri arttırılmış, yoğun bir antrenman programınız var.  Bizler sizlerin en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sporu seven ve her zaman sizleri destekleyen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’na sahibiz. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş bizlere sizler için her türlü imkanı sağlıyor. Bu açıdan çok şanslısınız. Uzun yıllardır bu ligde mücadele ediyoruz. Artık hedefimiz süper lig. İnşallah bunu da sizlerle başaracağımıza inanıyoruz. Sakatlıksız, başarılı dolu bir sezon geçirmenizi dilerim’ ifadelerini kullandı.

Basketbol Şube Sorumlusu Dergah Alkan, takımın tecrübeli ve genç oyunlardan kurulu olduğunu belirtti.  Takıma güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Alkan; ‘Alt yapımızdan yetişen genç oyuncular ve tecrübeli  isimlerden kurulu bir ekibiz.  Aramıza yeni katılan transferlerimiz de takıma çok çabuk uyum sağladılar. Bu bizim açımızdan sevindirici. Hazırlık maçlarımız ardından kupa maçlarımızla daha da oturmuş bir takım göreceğimizden eminim.  İnşallah yeni sezon bizim ve Bursamız adına güzel geçecek’ dedi.

Yemeğin ardından teknik heyet ve sporcular düzenlenen organizasyon için Başkan Gökhan Dinçer’e teşekkür etti.

Sonuçlar negatif !

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın A Takımı sporcularının rutin Covid-19 PCR testleri sonuçlandı. Hafta içi Fethiye Spor Kompleksi’ne gelerek burun ve ağızdan sürüntü örnekleri veren yeşil-beyazlıların test sonuçları negatif çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.