Ünlü oyuncu Billur Kalkavan kansere yenik düştü!

Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Vefat haberini ilk olarak yakın dostu Hamdi Alkan sosyal medya hesabından duyurdu.

Pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncu Billur Kalkavan 59 yaşında akciğer kanserine yenik düştü. Billur Kalkavan'ın tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, acı haber sonrasında ilk açıklama geldi.

SON DAKİKA: Ünlü oyuncu Billur Kalkavan kansere yenik düştü! Dostu Hamdi Alkan acı haberi duyurdu...

Sabah'ta yer alan habere göre, Kalkavan'ın erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, acı haber sonrası yaptığı açıklamada, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.