TSK, 2022 Dünya Kupası güvenlik önlemlerine katkı için Katar’a gitti

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları, 2022 FIFA Dünya Kupası Kalkanı Harekatı olarak adlandırılan güvenlik önlemlerine katkı sağlamak için Katar’a gitti.

Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından TSK'nın Katar misyonu ile ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu'nun 2022 FIFA Dünya Kupası Kalkanı Harekatı'na katkı sağlamak için Katar’a giden Türk askerlerini havaalanında karşıladığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, "Kardeş Katar’a güvenlik desteğimiz devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Türkiye ile Katar arasındaki güvenlik iş birliği kapsamında, 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonunda Katar Polis Gücü'nde görev alacak Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personeli 27 Eylül'de başkent Doha'ya ulaşmıştı.

Doha Büyükelçilik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Büyükelçi Dr. M. Mustafa Göksu bugün, “2022 FIFA Dünya Kupası Kalkanı Harekatı”na katkı sağlamak için Katar’a gelen TSK unsurlarını havaalanında karşıladı. Kardeş Katar’a güvenlik desteğimiz devam ediyor" denildi.

Turktime

Anahtar Kelimeler:
TSKKatarDünya Kupası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.