TOKİ, toplu konut başvuru dolandırıcılığına dikkat çekiyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan dar ve orta gelir gurubunda olup konut projelerine başvuru yapan vatandaşlar için çok önemli bir dolandırıcılık uyarısı geldi. Uyarıda başvuru işlemlerine ilişkin, "Halk Bankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığıyla yapılmakta, başka bir banka şubesi veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın açıklamasında, şöyle denildi:

İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu gibi işlemlerinin tamamı Halk Bankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığı ile yapılmakta, başka bir banka şubesi veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için idaremizin internet sayfası, '444 86 54' numaralı çağrı merkezi, onaylı kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.