Milli İstihbarat Akademisi kuruldu

MİT Başkanı İbrahim Kalın, MİT'in 97'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tertip edilen toplantıda Milli İstihbarat Akademisinin kurulduğunu açıkladı.

Türk İstihbaratı Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) 97. yıl dönümünde, Milli İstihbarat Akademisi kurulduğu açıklandı. MİT Başkanı İbrahim Kalın, 10 Ocak 2024 tarihinde MİT'in 97'inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tertip edilen toplantıda konuştu.

Milli İstihbarat Akademisi kuruldu

Toplantıda konuşan Kalın, teşkilatın 97. yıl dönümünde Türkiye'nin istihbarat konusunda söz sahibi olması için çaba sarf edileceğini ve bunun için akademik bir ortam oluşturduklarını belirterek, "Bu vesile ile Türkiye'nin istihbarat teorisi ve metodolojisi üzerine söz sahibi bir ülke olabilmesi amacıyla Milli İstihbarat Akademisinin kuruluşunu gerçekleştirdiğimizi ilan etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum" ifadelerini kullandı.

MİT'İN YENİLENEN İNTERNET SİTESİ

Kalın ayrıca, "Milli İstihbarat Akademimizin ülkelerde aşırı sağ hareketler başlıklı ilk değerlendirme raporunu da bugün sizlerle paylaşıyoruz. Milli İstihbarat Teşkilatımızın yenilenen internet sitesini de takdim etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim" dedi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.