İzmir'de yakalanan 18 FETÖ şüphelisi tutuklandı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İzmir’de FETÖ’nün hücre evlerine yönelik operasyon düzenlendi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon neticesinde gözaltına alınan 31 şüpheliden 18’i tutuklandı.

İzmir’de FETÖ mensupları tarafından hücre evi olarak kullanıldığı tespit edilen 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 8 Mart 2021 tarihinde gözaltına alınan 31 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında meslekten ihraç edilen kurmay yarbay E.T.’nin de bulunduğu 18 şüpheli tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi.

Baskın yapılan hücre evlerindeki aramalarda, cezaevinde yatan veya firari örgüt mensuplarına dağıtılacağı değerlendirilen 179 bin dolar ve 37 bin 500 lira nakit para ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.