İYİ Parti’den Levent Gültekin için suç duyurusu

İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Gazeteci Levent Gültekin'in "Hasan Cengiz İYİ Parti Lideri Akşener'e 100 milyon dolar verdi" iddiaları hakkında, suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Gazeteci Levent Gültekin, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığını organize etmesi ya da engellememesi için 100 milyon dolar verdiği” iddiasında bulunduğu bir e-posta mesajı gönderdiğini belirtti.

İYİ Partililer ise, yöneticiler ve milletvekilleri başta olmak üzere Twitter’dan “#YalancısınLevent” hashtagini organize ederek toplu paylaşımlarda bulundu.

GÜLTEKİN’E SUÇ DUYURUSU
Söz konusu iddialara ilişkin Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Gültekin ile yaptığını öne sürdüğü telefon görüşmesini şu sözlerle anlattı:

“Dedim ki bakın Levent Bey, bu mailde genel başkanımız veya 100 milyon dolarla ilgili bir iddia yok. Başka bir partiye ilişkin, bir başka partinin genel başkanına ilişkin, Kemal Bey’e ilişkin bir mail. Bu konu Akşener’e mail olarak şikayet edilmiş, İYİ Parti’nin mail adresine gönderilmiş, spama düşmüş bir şikayet bu dedim. ‘Uğur Bey özür dilerim ben bunu telafi edeceğim’ dedi. Sonraki yayınına baktık, yapılan haberlerin hiçbirine değinmeden dümdüz muğlak bırakarak geçti. İkinci yayında telafi edeceğim diyorsunuz, tık yok. Bunun üzerine yasal başvurular yapıldı. Gerekli yargı merciilerine gerekli başvurularda bulunduk” / Odatv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.