Fatih Erbakan; "ABD'nin maksatı 'Büyük İsrail'in önünü açabilmektir"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TVNET'te katıldığı canlı yayında ABD ve İsrail'in Ortadoğu'daki soykırım ve katliamı konusunda farklı bir analiz ve değerlendirmede bulundu.

İslam dünyasının bir araya gelerek Gazze için ortak hareket etmesi gerektiğine değinen Erbakan, "ABD kurulduğu günden beri başkan, başkan yardımcısı, dışişleri bakanı ve Pentagon mutlaka Siyonizm'in adamı olmak mecburiyetindedir. Maksatları 'Büyük İsrail' planının önünü açabilmek." dedi.

Fatih Erbakan'ın değerlendirmeleri özetle şöyle;

Bizim ne kadar güçlü olmamız gerektiği ve Müslüman ülkelerin bir araya gelerek ortak hareket etmeleri ve ellerindeki gücü ortak kullanmalarının önemi ortaya çıkıyor.

Biz olayların ilk zamanlarda bu teklifte bulunmuştuk. Henüz kara operasyonu da henüz başlatılmamıştı. Türkiye ile başka ülkeler de buna katkı sağlasın istedik. Denizden Gazze'ye ulaşacak bir güvenli koridor ve oraya yardımların ulaştırılmasını teklif ettik. Küçücük çocuklar anestezisiz ameliyat oluyorlar.

Biz bir misilleme olarak İncirlik Üssü'nü kapatalım dedik. Kürecik'teki füzenin kapatılması... Burası direkt Demir Kubbe ile entegre. İran'dan İsrail'i korumak için kurulmuş.

Bir de Azerbaycan petrolü, bu sevkiyatı da engelleyelim çağrısında bulunmuştuk.

Türk askeriyle beraber diğer ülke askerleriyle bir barış gücü oluşturulabilir.

ABD yöneticileri Siyonizm'in adamı olmak mecburiyetindedir.

Açık bir şekilde ABD bu işgale destek veriyor. İnsanlık, demokrasi vermeye kalkan ABD'nin gerçek yüzü ortada.

Erbakan hocamız söylerdi, ABD kurulduğu günden bu yana başkan, başkan yardımcısı, dışişleri bakanı ve Pentagon mutlaka Siyonizm'in adamı olmak mecburiyetindedir.

Hatta ABD ordusunda general ve üst rütbeye çıkması mümkün değildir, yazılı olmayan bir kural bu. Aynısını Suriye'de de yaptılar, DEAŞ diye bir şey uydurdular. Bir terör devleti kurulması için PYD'ye alan açtılar. Maksatları büyük İsrail planının önünü açabilmek. Zaten amaçları bu terör devletini İsrail ile birleştirmek. Biden ben Siyonistim diyor. Güçlü olmanın önemi bir kez daha öne çıkıyor.

Doğal gaz, petrol ve suyun yüzde 55'i Müslüman ülkelerin elinde. Buralardan gerekli tepkiler ve ambargolar gelmiyor.

Türkiye kadar bu işle dertlenen bir ülke göremiyoruz. Ciddi açıklamalar olması gereken cümleler kuruldu.

Fiili bir adım konusunda bir sonuç olmadı. Müslüman ülkelerin tavrı ortada. TBMM'de de dile getirdik en azından petrol hattı kesilsin.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.