Erdoğan’dan İmamoğlu'na: “Göreve geldiğinden beri her taraf çukur”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattı’nın açılış töreninde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hattı’nın açılık töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni hedef aldı. “Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor. Bunlara en güzel cevabı haziranda vermeye hazır mıyız?” diyen Erdoğan,“Muhalefet başlamış metro hatlarına hafriyat dökerken biz biz bakanlığımız ve belediyelerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımızı raylı sistemlere kavuşturmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HEDEFİNDE İMAMOĞLU VAR

Erdoğan, “Bu aziz şehir için çalıştık, ter döktük. Hiçbir zaman bahane üretmedik. Eli İstanbul’da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz. Mevcut Belediye Başkanı ‘Ben de bir köşesinden tutayım.’ Yok, böyle bir derdi yok. Şu anda göreve geldiğinden beri her taraf çukur.

Sel oluyor, kar yağıyor, biz anında vatandaşımızın yanında oluyoruz. İstanbul Belediye Başkanı nerede, Bodrum’da. Ama Erdoğan’ın bakanları vatandaşlarının yanında. Devlet yönetmek, bakkal yönetmeye benzemez.” dedi.

CHP’Yİ HEDEF ALMAYI DA UNUTMADI

Erdoğan, Mersin’deki terör saldırısından bahsederek, “Saldırganları terör örgütüne katılım konusunda himaye ve teşvik eden HDP’dir. Bu teröristleri kamuoyu önünde savunma aklama görevini de CHP üstlenmiştir. Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyen CHP, terör örgütünün kuklası haline gelmiştir” diye konuştu.
Tele-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.