Erdoğan Katar'da Sisi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Dünya Kupası için gittiği Katar'da görüştü; CHP Gençlik Kolları Twitter’dan flaş bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni’ne katılmak üzere geldiği Katar'ın başkenti Doha'da temaslarına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani tarafından verilen resepsiyona katılarak, liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi.

SİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan resepsiyonda, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Ürdün Kralı II. Abdullah gibi çok sayıda lider ile görüştü.

CHP GENÇLİK KOLLARI'NDAN ERDOĞAN'A YANIT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce ‘darbeci’ dediği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü.

CHP Gençlik Kolları ise sosyal medyadan Erdoğan’a cevap vererek ”Dik duruş (!) Diktatör Sisi oldu AKP ile kardeş Kardeşim Esad yükleniyor” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'A HATIRLATMA

Yeniçağ'da yer alan habere göre, CHP Gençlik Kolları ayrıca AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2013 yılında attığı tweeti de alıntılarayak hatırlatma yaptı. Erdoğan 2013 yılında “Mısır için herkes sussa bile biz susmayacağız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” demişti.

"KATİL SİSİ"

Sisi hakkında Erdoğan daha önce, “Darbeyle başa geçen şu andaki zalim Sisi, 50'ye yakın kişiyi idam etmiştir. Batı bu idamlara sessiz kalmıştır. Avrupa ülkeleri idamı yasaklarken, katil Sisi'nin davetine icabetle oradaki toplantıya iştirak etmişlerdi” şeklinde çok sayıda sert eleştiride bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanSisiKatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.