Deprem korkusu nedeniyle Bursa'da bir vatandaş hayatını kaybetti

Dün gece Çanakkale'nin Ezine ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğündeki deprem Marmara bölgesinde yaygın şekilde hissedildi. Bursa Nilüfer ilçesinde de bir vatandaş deprem anında korkuya kapılarak 2. kattaki evinden aşağı atlayarak ağır yaralandı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, (X) sosyal medya hesabından;  "Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun" şeklinde açıklamada bulundu.

bursaarena.com.tr

Anahtar Kelimeler:
DepremYeniceÇanakkale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.