Burseya Dağına Türk Bayrağı dikildi !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Suriye sınırının % 65'lik bölümünün PKK/PYD'li teröristler tarafından ele geçirildiği bir süreçte başlatılan Zeytin Dalı Harekatında Türk Askeri Güçleri Afrin Bölgesinde ilerlemeye devam ediyor. Dün verilen 2 Mehmetçik Şehidi ve 11 Yaralıdan itibaren daha bir gayretle atağa geçen Türk Askeri, bugün saat 14.30 civarında Burseya Dağını tamamen ele geçirdi.

Bölgede teröristler için çok önemli iki stratejik güç bölgesinden biri olan Burseya Dağı'nda, teröristlerin daha önce imal ettikleri, menfezler, kuleler ve diğer beton yapılanmalar yerle bir edildi ve dağın en yüksek yerine Türk Bayrağı çekildi.

Burseya Dağında etkisiz hale getirilenlerden itibaren harekatın başlangıcından bu yana ölü terörist sayısının 500'ü aştığı bildirildi. Teröristlerin büyük kısmını da dağı öte tarafı yönünde panik halinde kaçtıkları da öğrenildi. (fotoğraflar:cnntürk muhabiri)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.