Bahçeli'den Erdoğan'a bir destek daha: "EYT değerlendirmesi Türkiye açısından isabetli olmuştur"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçirdiği rahatsızlığın ardından ilk kez geldiği TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet etti, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, AKP Grup toplantısının bittiği saatlerde Meclis kulisine geldi. Bu sırada grup toplantısından çıkan Erdoğan, Bahçeli’nin yanına giderek bir süre sohbet etti. Bahçeli daha sonra soruları yanıtladı. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili Erdoğan’a destek vererek, “Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümetinin de değerlendirmesi Türkiye açısından bize göre isabetli olmuştur" diye konuştu.

Bahçeli, “Sağlığınızla ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor, bunları nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Sağlık konusuyla ilgili, hala da söylüyorlar, dikkatinizi çekti mi bilemiyorum, ben ilk defa dışarı çıktığımda bir sakal bırakmıştım -sizin bu kirli sakalınız gibi- benim de bir sakalım olmuştu, o sakalı dikkate alarak sağlığımla uğraşacakları yerde sakalımla uğraşsınlar diye bir açıklama dahi yapmadım fakat sakalla uğraşan çok az çıktı. Ben herkese sağlık diliyorum, çünkü sağlık her şeyin başı. Bizi eleştirenler ‘geberdi’ diyenler, ‘geberecek’ diyenler ‘MHP böylelikle parçalanacak’ diyenler... Şimdi buradayız, arkadaşlarla beraberiz, Allah’a çok şükür. Allah’ın vermiş olduğu ömrü yaşamaya çalışıyoruz. Dua edenlerle, iftira edenler arasındaki farkı… Allah’a bin şükür dua edenler iftira edenlerden çok çok fazla. Endişe edecek bir durum yok.” (BBC)

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanBahçeliEYT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.