ATA Parti'den önemli açıklamalar: "Türk Devlet Birliğini kuracağız, Devleti Türk Töresine göre yöneteceğiz.."

Eski Kültür Bakanı Namık kemal Zeybek önderliğinde kurulan ATA Parti’den, kamuoyuna yapılan açıklamada: “ATA PARTİ, ATA’nın TÜRK DEVRİMİ ‘ni çağa taşıyarak YENİDEN TÜRK DEVRİMİ yapmak üzere kurulan bir partidir..” denildi.

Yeniden Çağdaş Türk Devleti, Yeniden Çağdaş Eğitim, İleri Demokrasi, Toplumcu Kalkınma, Bilgi Çağı devrimlerini gerçekleştirerek Türklüğü yeniden binlerce yıllık geçmişinde olduğu yüksekliklere ulaştıracakları vurgulanan açıklama şöyle devam ediyor:

1 Ağustos 2023’de kurulduk. Daha kendimizi topluma yeterince anlatamadığımızdan bizimle ilgili kimi yanlış yorumları olağan görmekle birlikte gerçekleri de sürekli açıklayacağız.

ATA PARTİ ile ilgili olarak, bir basın kuruluşunca gerçeğe aykırı bir yorum-haber çıkmış, bizi S. Oğan’ı destekleyen Ata İttifakı ile karıştırmıştır.

ATA PARTİ’yi kuran ATACILAR, daha 2019 yılında ATA DERNEĞİ’ni kurmuş. ATA YOLU TV, ATA SESİ TV adlı yayın kuruluşlarıyla görüşlerini yaygınlaştırmak çabası içinde olmuşlardır.

Ata İttifakı kurulunca da bu kuruluş ile uzaktan yakından bir ilgimizin olmadığını açıklamıştık.

ATA PARTİ Kurucu Genel Başkanı Namık Kemal ZEYBEK, sözü geçen yayın organında yazıldığı gibi Haydar Aliyev ile yakın olmakla birlikte Elçibey ile de, Türk Cumhuriyetlerinin bütün Cumhurbaşkanlarıyla da, birçok aydınlarıyla da yakın dosttur. O ülkelerde eğitim kurumları kurmuş, Yeryüzü Türklüğünden binlerce genci, TÜRKLÜK BİLİNCİ, BİLİM YOLU çizgisinde eğitmiştir.

Bu gerçekler ortada iken ATA PARTİ, bırakın S. Oğan adlı kişiye destek vermeyi, başvursa üye olarak bile içine almaz.

Bizim ittifaklardan bakanlık ya da başka çıkar isteyerek, kim verirse onu destekleyecek olan ilkesizlerle işimiz olmaz.

Bizler ATACILAR OLARAK yola çıktık. TASARLAMAMIZDA ana görüşlerimizi yazdık. YENİ BİR AKIM BAŞLATTIK.

ATA’mızın yolundan sapmaları silerek BİLİMİ YOL GÖSTERİCİ YAPARAK yürüyoruz.

Yurttaşlarımız bizi tanıdıkça bize katılacaklar.

YENİDEN TÜRK DEVRİMİNİ birlikte gerçekleştireceğiz.

Türk Devlet Birliğini kuracağız, Devleti Türk Töresine göre yöneteceğiz.

Türk devletini başka uluslardan olduğunu söyleyenler değil, TÜRK’ÜM diyenler yönetecek.

TÜRKLÜK YENİDEN YERYÜZÜNÜ AYDINLATAN GÜNEŞ OLACAK..”

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.