Bugün Ankara’da yapılan “Filistin’e Destek” mitingine katıldım. İklim şartlarının uygun olmamasına rağmen barış isteyen yaşlısıyla, genciyle kadınlı erkekli binlerce insan Anadolu Meydanı'nı caddelere taşacak kadar doldurmuştu.

İnsanlar İsrail tarafından en gelişmiş bombalarla acımasızca katledilen (şehit olan) yaklaşık 25.000 Filistin’li için kızgınlıklarını ifade ederek, ABD ve İsrail aleyhine sloganlar atıp tekbirler getirip psikolojik olarak rahatladı.

Birçoğu gayet samimi duygularla stresini attığı için (belki de) cebinde gezdirdiği (Yahudi malı) antidepresan veya tansiyon haplarını ihtiyaç hissetmediği için yutmadı.

Acaba Dünya genelinde Filistin katliamı nedeniyle İsrailli katillere sinirlenerek meydanlara dökülen milyonlarca insan, ilaç firmaları veya sağlık sistemi tarafından üretilen (çoğaltılan) çeşitli hastalıklar nedeniyle, her yıl dünya genelinde 60.000.000 insanın öldüğünü, Türkiye’de sadece 2023 yılında 470 milyon defa hastalara bakıldığını, sağlık harcamalarının eğitim ve savunma harcamalarının çok üzerinde olmasına rağmen, "son 15 yılda ölüm oranın üç katına" çıktığını ve artmaya da devam ettiğini,

Bugün (neredeyse) dünya genelinde tüm sağlık sistemlerini kontrol altına alan DSÖ’nün sahipleriyle, Filistin’de bebekleri ibadet aşkıyla (!) öldürüp, üzerinde tepinen katillerin sahiplerinin aynı Siyonistler olduğunu düşünmüyorlar mı?..

Millet olarak elimizde fırsat varken;

Özellikle gelecek nesiller için vücudumuzun sınırsız sağlık kapasitesini keşfederek, hasta olmayı beklemeden hastalık nedenlerini öğrenip hayatımızdan çıkararak, Siyonistlerin dünya genelinde uygulamaya koyduğu "nüfus azaltma" oyununu (en azından) kendimiz için bozmak zorundayız.

Yeni haftanın sağlık konusunda daha bilinçli hale gelmemize vesile olması umuduyla…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.