Yıldız Futbolculardan Türkiye'ye destek artıyor: Ronaldo ve Bonucci'den sonra Dybala da katıldı

İtalya'da Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, 10 ili ve Suriye'yi etkileyen deprem nedeniyle depremzedelere 1 milyon liralık bağış yaptı.

24 yaşındaki futbolcu ilk önce Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu ve Portekizli yıldızın imzalı formasının satışa çıkarılacağını duyurdu.

Demiral, "Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz." dedi.

Ronaldo paylaşımının ardından Merih Demiral, eski takım arkadaşlarından İtalyan stoper Bonucci ile de iletişime geçtiğini söyledi. Milli futbolcu, Bonucci'nin Türkiye için üzüldüğünü ve yıldız oyuncunun forma bağışı yaparak destek olduğunu duyurdu.

Ntv'de yer alan habere göre, Merih Demiral, forma satışına Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın da katılmak istediğini açıkladı. Dybala açık arttırmada satılması için forma gönderecek.

Ronaldo'nun imzalı Juventus formasının ardından, Bonucci'nin de imzalı Juventus forması ve Paulo Dybala'nın forması satışa çıkarılacak ve elde edilen gelir bağışlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.