Milliler, Moldova ile yaptığı son hazırlık maçını galibiyetle bitirdi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) öncesi son hazırlık maçında Almanya’da Moldova ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Milli Takım’ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

A Milli Futbol Takımımız, 11 Haziran 2021’de başlayacak Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) öncesi son hazırlık maçında Almanya’da Moldova ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Paderborn kentindeki Benteler Arena’da oynandı. Türkiye saati ile 20.00’de başlayan karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonundan hakem Sascha Stegemann yönetti. Mücadelenin golleri ise 58. dakikada Burak Yılmaz ve 77. dakikada Cengiz Ünder’den geldi.

İLK 11’LER
Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Moldova: Celeadnic, Jardan, Posmac, Potirniche, Arhirii, Antoniuc, Rata, Anton, Spataru, Platica, Damaşcan.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.