Hırvatistan, Dünya Kupası'nda üçüncü oldu! .. 'Hırvatistan 2-1 Fas'

2022 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında Hırvatistan ile Fas karşı karşıya geldi. Uluslararası Khalifa Stadyumu'nda oynanan ve yüksek tempoya sahne olan mücadeleyi Hırvatlar, 2-1 kazanarak turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

İlk 11'ler

Hırvatistan: Livakovic, Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Perisic, Modric, Kovacic, Majer, Kramaric, Orsic, Livaja.

Fas: Bono, Hakimi, Dari, El Yamiq, Attiat-Allah, Amrabat, El Khannouss, Ziyech, Sabiri, Boufal, En-Nesyri.

7' Hırvatistan harika bir duran top organizasyonuyla öne geçti. Orta alanda kazanılan serbest vuruşta ceza alanına orta yapıldı, Perisic penaltı noktası üzerine kafayla indirdi, Gvardiol iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0.

9' Golden iki dakika sonra Fas'tan cevap geldi. Bu kez Fas'ta Ziyech duran topu kullandı, seken top bir anda kale önünde boşta kaldı, Dari kafayı vurdu ve fileleri sarstı: 1-1.

42' Orsic ceza sahası içi sol çaprazından ayağının içiyle uzak direğe vurdu, top direkten içeri girdi. Harika golle Hırvatistan yeniden öne geçiyor: 2-1.

TV100 ve TRT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.