Fatih Terim: İyi ki hayatımda Galatasaray var

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. İyi ki hayatımda Galatasaray var. Avrupa'da da 100. galibiyet. İkisi de bir araya gelmiş" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Galatasaray, Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, 500. maçında galip geldikleri için gurur duyduğunu söyledi.

Terim'in açıklamaları şöyle özetlendi;

- Bugün mesele turu geçip evimize gitmekti. Oyuncu değişiklikleri hayatımızda olacak. Maç yeni bitti. Sabaha karşı İstanbul'a varacağız. Sabah antrenman yapıp pazar günü maça çıkacağız. Bu değişikliklere ihtiyacımız vardı.

- Neftçi bize yüksek tempoda cevap verdi. Kutluyorum onları. Başarılar diliyorum. Bizim onlardan daha iyi olmamız kadar doğal bir şey yok. Bugün burada başka bir netice olsa sürpriz olurdu. Karşımızda iyi ve ciddi bir takım vardı. Neftçi'nin komandolarına başarılar diliyorum.

- Kardeş Azerbaycan'dan kardeşçe ayrılıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim kardeşimiz. Her şey için de teşekkür ederiz. Bugün teknik direktör olarak 500. maçım. Ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. İyi ki hayatımda Galatasaray var. Avrupa'da da 100. galibiyet. İkisi de bir araya gelmiş.

Sputnik Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGSFatih Terim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.