Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor başkanı Ali Ay Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.  "İki haftadır galip geliyoruz. Bu işin biraz tadını çıkartalım. İnşallah bu haftada galip gelelim ve daha da güzel bir tablo oluşur" Şeklinde konuşan Ali Ay Avrupa hedefiyle ilgili olarak da, "Her şey olabilir. Gördünüz Erzurumspor gayet güzel top oynadı. Yeni çıkmalarına rağmen, kısıtlı bütçelerine rağmen Erzurumspor iyi takım. Bütün kulüpler iyi oynuyor. Bunların arasında sıyrılıp Avrupa'ya gidilebilir de. Ligin ilk devresine değil de ikinci devresine bakmak lazım. Futbolcularımızın daha da çok çalışması lazım. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak. Transfer çalışmalarımız var. Bunların konuşmak için erken. Ay sonunu görelim ondan sonra karar veririz.Teklif var. Menajerler aracılığıyla bir futbolcumuza oldu. Ama değerini bulmazsa, iyi fiyat gelmezse hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyorum" dedi.

Başkan  Ali Ay, VAR kararları konusunda: "Tam bilgi sahibiydim. Hem Fikret Başkanla hem de Erol Başkanla defalarca konuştum. Ben de aynı şeyleri söylemiştim. Kendi aramızda da bu konuyu konuştuk. Bence yapılan yanlıştı. O yanlışı kulüpler birliği olarak düzelttik. Orada tek yapılması gereken Galatasaray camiasına da haber verilmesi lazımdır. Verilmemiş. Bizim için Bursaspor çok önemli ama Türk futbolu da önemli. Bizim de VAR'dan canımız yandı en az 5-6 puan kaybettik. Ama her kulüp bu şekilde yola çıkarsa bu işin sonu gelmez. Puan hedefi, her maçı kazanmak. Benim hedefim 8'de 8 yapmaktı. Şimdi de 3'te 3 yapmak. İyi top oynuyoruz. Daha da yukarda olmamız lazımdı. VAR sisteminde baya puanlarımız gitti. Kasımpaşa maçında biz iyi oynadık onlar galip geldi." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Sözleşme ile ilgili soruları için ise şunları aktardı: "Latovlevici'nin sözleşmesini otomatik uzatabiliyoruz. Menajeriyle görüştük. Uzatacağız. Muhammed ve Okan'ın menajerleri de gelecek. Onlarla da görüşeceğiz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.