Beşiktaş tek golle güldü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Spor Toto Süper Lig’in 26. Haftasında Beşiktaş, kendi evinde Göztepe’yi ağırladı. Siyah beyazlıklar, 3 puanı Burak Yılmaz'ın tek golü ile aldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, evinde Göztepe'yi konuk etti. Zirve iddiasını sürdürmek için puan kaybına tahammülü olmayan Kara Kartal, Burak Yılmaz'ın 46. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşma bu skorla sona ererken, Burak Yılmaz, siyah-beyazlı formayla altıncı golüne ulaştı.

3. sırada bulunan Siyah Beyazlı ekip puanını 47'ye yükseltti. 27 puanda kalan İzmir temsilcisi ise düşme hattında 16. sırada yer aldı.

Beşiktaş’ta Adriano’nun sakatlanmasıyla birlikte Göztepe karşısında 12. dakikada oyuna dahil olan Necip Uysal, ilk yarının bitmesiyle birlikte yerini Jeremain Lens’e bıraktı. Sakatlanan Necip 33 dakika sahada kaldı.

Göztepe, 36. dakikada Yasin Öztekin ile öne geçerken pozisyonda ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı. (Yeniçağ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.