90+3 Şoku: Arda Güler Real Madrid'i Ayağa Kaldırdı!

Osasuna deplasmanında 85. dakikada oyuna giren Arda Güler aldığı kısa sürede Real Madrid taraftarını ayağa kaldırdı. Arda Güler'in orta sahadan şutu direğe takıldı, Vinicius Junior bu şuta inanamadı. Arda'nın o anları sosyal medyanın gündemine oturdu. Real Madrid'i ayağa kaldırdı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

arda-guler-yilin-golunu-atiyorduorta-alandan-cektigi-sut-direkten-dondu-8fwiqhsu.webp

Real Madrid'in Osasuna'yı 4-2 mağlup ettiği mücadelede Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut karşılaşmanın önüne geçti.

660x310-real-madrid-formasiyla-ilk-golunu-atan-arda-guler-insallah-daha-da-iyisi-olacak-1710190307060.webp

90+3. DAKİKADA

Halk tv'nin haberine göre, Real Madrid forması giyen Arda Güler, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da son dakikalarda oyuna girdi.

640xauto.webp

Karşılaşmanın yıldızı Vinicius'un yerine 85. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler'in 90+3. dakikada uzaklardan şutunda top direkten döndü. Arda'nın o anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

829x469-arda-guler-orta-sahadan-sut-cekti-direge-takildi-iste-o-anlar-1710611119875.jpg​​​​​​​

"ONUN GİBİSİNİ GÖRMEDİM"

Arda'nın büyük bir yetenek olduğunu söyleyen Ancelotti, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim. Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.