Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin sahipleri açıklandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Bu yıl ödüllere; Teoman Duralı, İdil Biret, Alev Ebuzziya, Cüneyt Arkın, Gürbüz Azak, Etem Çalışkan, İbrahim Manav, Kemal Tahir layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin takdim edileceği isimleri duyurdu. Bu kapsamda; bilim kültür alanında Teoman Duralı, müzik alanında İdil Biret, görsel sanatlar alanında Alev Ebuzziya, sinema alanında Cüneyt Arkın, edebiyat alanında Gürbüz Azak, kaligrafi alanında Etem Çalışkan, sahaflık alanında İbrahim Manav, vefa ödülü alanında ise Kemal Tahir Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin sahibi oldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI 2021 KÜLTÜR VE SANAT BÜYÜK ÖDÜLLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki ay ödüllerini takdim edeceğimiz bu kıymetli kültür sanat insanlarımızı şahsım, milletim adına tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Standart bir akademisyen değil Teoman Duralı

Prof. Dr. Teoman Duralı

İdil Biret belgeseli dijital erişime açıldı

İdil Biret

Alev Ebuzziya Siesbye: Turkish-born minimalist potter | Daily Sabah

Alev Ebüzziya

Cüneyt Arkın

Basın hayatında 60 yıl

Gürbüz Azak

93 yaşındaki sanatçı Etem Çalışkan'ın 'Aşk Olsun' sergisi ziyarete açıldı

Etem Çalışkan

Sırlı Bir Yoldur Kitab ile İnsanın Buluşması

İbrahim Manav

Türk romanına yerli bir kimlik kazandıran yazar: Kemal Tahir

Kemal Tahir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.