Amiir Khan'ın müzikal harikası "Süperstar" filmi vizyona giriyor


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Hintli aktrist Aamir Khan'ın başrollerini oynadığı "Süperstar" filmi 20 Ekim günü vizyona giriyor. Advait Chandan'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği; keza dram ve komedi türünde gerçekleştirilen bu yapıtın, zengin bir müzikal olduğu da bilinmektedir. Film ile ilgili detay bilgiler şöyle;

Vizyon Tarihi:20 Ekim 2017

Yapımı:2017 - Hindistan

Tür:Dram,  Komedi,  Müzikal

Süre:145 Dak.

Yönetmen:Advait Chandan

Oyuncular:Aamir Khan,  Zaira Wasim,  Raj Arjun,  Meher Vij,  Harsh Jha

Senaryo:Advait Chandan

Yapımcı:Aamir Khan,  Kiran Rao


Filmin konu özeti;  

Günün birinde dünyanın en iyi şarkıcısı olma hayalleriyle yanıp tutuşan, Müslüman bir ailenin 14 yaşındaki kızı Insiya (Zaira Wasim), babasının sürekli engellemeleriyle bir türlü kendini gösterememektedir. Artık umudunu kaybetmişken tanıştığı ünlü müzik direktörü Shakti Kumaar (Aamir Khan), ona kimsenin veremeyeceği şekilde cesaret verir. Ailesinden ve tüm tanıdıklarından habersiz bir şekilde, burka giyerek şarkılarını kaydetmeye ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi kazanmaya başlayan Insiya, gizli bir süperstar olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.