Şarkıcı Atila Taş'dan İmamoğlu'na zehir gibi sözler:  "Çok kurnaz, sinsi ve samimiyetsizsin Ekremcim!"

Ekrem İmamoğlu'nun "Ben CHP'nin seçim kaybetmemiş bir üyesiyim" sözlerine yanıt veren şarkıcı Atilla Taş sert çıkış yaptı. Taş açıklamalarında "Çok kurnaz, sinsi ve samimiyetsizsin Ekremcim!" ifadelerini kullandı.

Attilla Taş, Ekrem İmamoğlu'nun 'seçim kaybetmediğini' söylemesi üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na sosyal medya platformu X üzerinden cevap verdi.

'KİMSE TARTIŞMAYA AÇAMAZ'

İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Ben CHP'nin 15 yıllık üyesiyim. Artı üyeliğini, ilçe başkanlığını yapmış, ilçe belediye başkanlığını kazanmış, iki kez de İBB'nin ardı ardına seçimini kazanmış, tabiri caizse biraz ukalaca olacak ama seçim kaybetmemiş üyesiyim. Onun için CHP'liliğimi kimse tartışmaya açamaz" ifadelerini kullanmıştı.

'SAMİMİYETSİZSİN EKREMCİM!'

Bu ifadeler üzerine İmamoğlu'na X hesabı üzerinden yanıt veren Taş, "CHP üyesisin ama seçim kaybetmemişsin öyle mi? Bütün mitinglerde vardın. Seçim gecesi çıkıp “kazanıyoruz!” diye hepimizi kandırdın. Ama kaybeden sadece Kılıçdaroğlu ve sen hep kazandın öyle mi? Çok kurnaz, sinsi ve samimiyetsizsin Ekremcim!" dedi.

halktv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.