İslam düşünürü ve araştırmacı yazar HÜSEYİN KOÇ, Bursa Arena Ailesine katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı “Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı” yönetim müdürlerinden Hüseyin Koç, geçtiğimiz günlerde memuriyet görevinden emekli oldu ve artık kendisini daha serbest bir şekilde toplumun aydınlanmasına vakfetti.

Günümüzde “İslam” adıyla yapılan yozlaşma ve çürümeye dair dezenformasyon (bilgi çarpıtma) faaliyetlerine karşı, keza deizm ve ateizm gibi sapkınlıklara karşı, toplumun aydınlanmaya, gençlerimizin de zaman ve mekandan arındırılmış gerçek İslam'ı tanımaya çok ihtiyacı var.

Farklı siyasi görüşlerden liyakatli ve tecrübeli düşünce insanlarını bir araya getirerek, “siyasi farklılıklarımız sosyal ve kültürel zenginliğimizdir” ilkesiyle toplumdaki ayrışmalara ve gruplaşmalara karşı bir demokratik mücadele bayrağı açan,  7'nci yılında yine çok başarılı çalışmalara imza atan BURSA ARENA Ailesi; toplumda acil ihtiyaç haline gelen “inançlarda aydınlanma” konusuna da sosyal sorumluluk duymaya devam ediyor.

Her biri ayrı değerde Yazarları, Şairleri, Resim Sanatçıları, Grafiker ve Bilişim Uzmanları vb 50 kişinin üzerindeki ekibiyle, bu yıl daha güçlü ve daha renkli bir çizgiye ulaşan BURSA ARENA; Yazarımız HÜSEYİN KOÇ ile birlikte “zaman ve mekândan arındırılmış, gerçek İslam” konusuyla da toplumsal aydınlanma yolunda hizmetlerini sürdürecektir.

BURSA ARENA’da yazılanların “bir cümlesinden bir insanımızın düşünce dünyasında zerre kadar etkileşim ve aydınlanma olsa dahi”, ne mutlu bizlere..

Davetimizi kabul ederek aramıza katılan kadim dostumuz, değerli kardeşimiz Sayın HÜSEYİN KOÇ’a teşekkür ediyor ve başarılı yayınlar diliyoruz.

BURSA ARENA E’GAZETE

Yayın Danışma Kurulu

(Adına)

Hüsamettin Taşdemir  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.