Kazanılan seçim sonucunda muhafazakarlar için “Koyun sürüsü” benzetmesi yapanlar var..

"Güruh” sıfatını kullananlar var..

CHP'li görevlilerin" Akp tarafından satın alındığını" sav’layanlar var..

"Doğuda Yeşil Sol Parti oylarının MHP'ye yazıldığı" safsatasını ata sözü gibi seçim tarihine kazıyanlar var.

Kendimiz güreş tutamazmışız gibi, "bu seçimin Putin’le Biden’in bilek güreşi" olduğu teşhisini koyanlar var..

Türlü oyunlarla, akla ziyan kumpas ve tuzaklarla Kılıçdaroğlu ve millet ittifakının oylarının "Abra Kadabra edildiğini" anlatanlar var..

Çoğu sandık Başkanlarının "içi geçmiş yaşlı ve muhafazakar tipli olduklarını" söyleyenler var..

Öte yanda, kaç kez kulağımla duyduğum bu hikmetli sözleri???? yalanlarcasına "seçim sürecinin düzgün ve demokratik saygınlıkta sonuçlandığını" söyleyen ana muhalefet yetkilileri ve seçim gözlemciler var..

..

Çok değerli, göz bebeğimiz aydın ve ilerici kesimin yıllar öncesinden koyduğu teşhise göre, "sağcı halkınızla" etinden, sütünden, derisinden, yününden, hatta gübresinden yararlandığımız "mübarek koyunlar" yer değiştirmiş gözüküyor..

Bedeni beş para etmez iki ayaklı, ayrışmacı ve kirli ruhlara göre organları besleyen koyun sürüsü olmak daha iyidir dediğinizi duyar gibiyim..

Yazdıklarımdan belli olsa da, aklım karıştı????.. HANGİ KESİMDEN YANA OLSAM..

Einstein’dan üstün olduğuna inanan aydın kuşağından mı, 2x2'nin ne ettiğini bilmediği söylenen örümcek kafalı koyun sürüsü dinci kuşağından mı?

Doğrulanmış, belgelenmiş ve kamu oyuna açıklanmış kanıtlar varsa hemen yanında olurum..

Hiç duraksamadan..

"Düşmanlık o kadar derindi ki karşılıklı birbirlerinin çatlaklarını izliyorlar, birbirlerine yay çekip, balta kaldırıyorlar, karşılıklı olarak birbirlerinin hareketlerini gözetliyorlar, bulutlar gibi toplanıp, kuşlar gibi dağılıyorlar. Dahası birbirlerine karşı ani baskınlar düzenleyerek neredeyse birbirlerini yok ediyorlar. Huzurlu bir tek bir yıl geçiremediler..”

5. Yüzyıl'da Hunlar’ın her fırsatta birbirleri ile savaşarak bölündükleri genetik teamülü, günümüzde ivmelenerek devam ediyor…

Ne yazık ki..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.