10/01/2019 Perşembe günü saat 14:00’de TRT-1’de Pelin Çift ile “İyi Fikir” Programındayız.

Hastalıklar karşısında çaresiz değiliz! Sağlık konusunda düşünceniz etrafına örülen duvarları yıkarak “öğretilmiş çaresizliğin” baskısından kurtulun. Kendi aklınıza ve bedeninize güvenin. Sadece düşüncenizi değiştirerek tüm yaşam kalitenizi değiştirebilirsiniz. Doktorları hayatınız boyunca tüm sağlık problemlerinizin takipçisi, hastalıkların tek iyileştiricisi olarak görmeniz kesinlikle yanlıştır. “Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim” adlı kitap sizin “hastane koridorlarında servis servis gezerek” hastalıklara karşı yaptığınız maçı kaybetmeden, sağlık yolunda bilinçli bir şekilde ilerlemeniz için yazıldı. Yazılanları okuyup uygulamanız halinde “sınırsız sağlık kapasitenizi” keşfedecek “fabrika ayarlarınıza dönecek” ve ziyaretler dışında hastanelere gitmek zorunda kalmayacaksınız. Hayatınızın hiçbir döneminde sağlığınızdan daha değerli hiçbir mal varlığınız olmayacağını asla unutmayın.

Sağlık konusunda umutsuzluğun zirvede olduğu, çaresizliğin tavan yaptığı günümüzde, yeni umutlara can suyu olması niyeti ile kaleme aldığım “Kanserle Savaşırken Öğrendiklerim” adlı kitap hakkında konuşacağız. Faydalı Olacağı düşüncesi ile tüm okuyucularımızı ve arkadaşlarımızı izlemeye davet ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.