Yıl 2010, AKP ile ortağı FETÖ sürekli askeri vesayet sözleriyle algı yaratarak, sahte solcular-liberallerden de destek almaya başlamıştı.

2007 Yılında Ümraniye'de bir gecekonduda 27 el bombası bulunması sonucunda ERGENEKON kumpası da ülke gündemine oturtulmuş idi.

2010 yılında MEHMET BARANSU isimli FETÖ elemanının bavullar ile BEŞİKTAŞ adliyesine teslim ettiği sahte belgelerle olaylar alevlendi.

Dönemin iktidarı 60. Hükümet de kumpaslara desteklerini hiç esirgemediler.

-ABDULLAH GÜL- Cumhurbaşkanı

- RECEP TAYYİP ERDOĞAN- Başbakan

-ALİ BABACAN- Ekonomi Bakanı

-BÜLENT ARINÇ- Başbakan Yardımcısı

- SADULLAH ERGİN- Adalet Bakanı

-AHMET DAVUTOĞLU- Dışişleri Bakanı

Bu isimlerden bazıları kendilerine parti kurdular ve CHP Genel Başkanı’nın Cumhurbaşkanı adayı olduğu MİLLET İTTİFAKI ile seçimlere gittiklerini de görüyoruz.

Seçim kazanılırsa;

- AHMET DAVUTOĞLU- Cumhurbaşkanı Yardımcısı,

- ALİ BABACAN- Cumhurbaşkanı Yardımcısı,

- SADULLAH ERGİN- Milletvekili

- İDRİS ŞAHİN- Milletvekili olacaklar.

Ve toplamda benzeri 76 aday. Hepsi de CHP listesinden adaylar.

Baykal döneminde Grup Başkan Vekili görevinde bulunan Kılıçdaroğlu, 2010 mayıs ayında DENİZ BAYKAL’A yapılan KASET KUMPASI sonucunda CHP’ye GENEL BAŞKAN yapılmıştı.

Belgeleri kimlerin verdiği açıklanmayan dosyalar ile duayen gazeteci UĞUR DÜNDAR moderatörlüğünde MELİK GÖKÇEK ve DENGİR MİR FIRAT’ın yolsuzluk konularında tartışma programları yapıldı. Kendisinin yıldızı o zaman parlamaya başladı.

Ayrıca sıkça çıktığı Ulusal kanal’da Ulusalcılık ve Atatürk’ün izinde olduğunu sürekli anlattı.

Genel başkan olduktan sonra Barış Yarkadaş “KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN GEORGE SOROS’UN fonladığı vakıf olan TESEV’in kurucularından birisi olduğu”nu yazdı.

Kimdi bu SOROS; 

MACAR ASILLI YAHUDİ MİLYARDER İŞ ADAMI..

Bizim gibi ülkelerin AMERİKA’ya bağımlı olması için “işbirlikçiler bulmak” ve “onlara bu tür vakıflar ve dernekler kurdurmak”.. gibi maharetleri de var. Bu işler için görevlendirdiği kişilerin toplum tarafından tanınan ve her kesimden ünlü kişiler olmasına da özen gösterirler.

BARIŞ YARKADAŞ’a susması için MİLLETVEKİLİ listesinde yer verildi ve bir dönem milletvekili oldu. Sonrasında ise listelere konulmadı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU seçilir seçilmez kendisine potansiyel rakip olacağını düşündüklerini GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ve GRUP BAŞKANI yaptı. Bu Genel Başkan Yardımcıları:

  • Umut Oran
  • Haluk Koç
  • Muharrem İnce

DENİZ BAYKAL dönemindeki parti yönetimini görevden uzaklaştırdı. En önemli pasifize etme hareketi ONUR ÖYMEN’e yaptığıdır.

DERSİM olayları için KATLİAM diyen KILIÇDAROĞLU..

O dönemlerin PKK lideri olan İNGİLİZ MAŞASI SEYİT RIZA, DERSİM BÖLGESİNDE CUMHURİYET’E karşı isyan başlatan ve daha sonra İSTİKLAL MAHKEMELERİ tarafından İDAM edilmesine kadar verilmiş terörist başıdır.

Oysa bu zevat, KILIÇDAROĞLU için saygı değer bir kişidir. Aynı şekilde PKK ve diğer SAHTE SOL partiler için de saygın bir kişidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan bu partiye bağlılık, diğer partilerdeki gibi değildir.

Maalesef futbol takımı tutar gibi partiye bağlılıkta da fanatizm vardır. Oysa MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Nutuk’ta bunu çok açık şekilde anlatmıştır;

Kurduğum parti rotasını değiştirenlerin eline geçebilir, sizler ilkelerinizi terk etmeden mücadelenize devam ediniz..” der.

Mustafa Kemal Atatürk, rotasını kaybetmiş CHP ile devam edin dememiştir. Çünkü işgal edilen ve uçuruma giden bir parti ile istediği hedeflere ulaşılamayacağını da çok güzel anlatıyor Ulu Önderimiz..

(Devam Edecek)

(Yazımın devamında: Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı döneminde CHP'yi işgal edenlerden bahsedeğim)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.