29 Mayıs Gecesi İstanbul’un fethi kutlamasında meydana çıktı aslında bu kişi. Bu kişi kim: EKREM İMAMOĞLU.

Tanımayanlara tavsiyem İmamoğlu C.H.P ye nasıl geldi, Beylikdüzü Belediye Başkanı nasıl oldu? Büyükşehir adayı nasıl oldu, çevresinde kimler var? Danışmanlarının özgeçmişleri nedir? Araştırsınlar. İBB başkanı olduktan sonra şu an görevde olan AKP döneminde Ziraat Bankasında 2003-2011 senesinde genel müdür olarak görev yapan, SABAH, ATV kredilerini veren, Bayrampaşa’da yapılan ORA AVM’de EURO 260- Milyon krediyi batıran, Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği beşli çeteye de büyük krediler veren, en önemlisi de Murat Demirel’in Egebank’ında kredilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı iken bankanın hortumlanmasında imzası olan CAN AKIN ÇAĞLAR isimli kişi İBB’de Genel Sekreter.

Çok önemli atasözümüz ne diyor; “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. İmamoğlu’nun 2 numaralı adamı en yakın arkadaşı. Karar siz okuyanların.

Genel başkan, Genel Başkan yardımcıları ve ATATÜRK adını kullanan diğerlerinin takiye yaptıklarını görmüyorsanız diyecek söz yok. CHP’dekiler, siz hala bozuk plak gibi iktidar seçimi hile ile aldı sözlerini anlatmaya devam edin. Doğru siyaset üretseydiniz, parti ilkelerini terk etmese idiniz, ciddi anlamda Atatürk’ün partisi olsanız ve bölücüler ile ittifak yapmasaydınız, bugün kesin iktidardınız. 2010 sonrası sana en yakın parti MHP ve diğer ATATÜRKÇÜLER ile ittifak yapsaydın 2019 seçiminde de kesin iktidardın. Ama KILIÇDAROĞLU birilerinin görev verdiği kişi olarak bölücü tarafları tercih etti. Partide ATATÜRKÇÜ kimse olmadığı gibi bir tane ATATÜRKÇÜ DANIŞMAN bile yok.. 14. Kat, danışmanlar katı ve randevusuz hiç kimsenin ve hatta Milletvekillerinin bile giremediği bu katta kimler var?

Enver Altaylı isimli ünlü FETÖCÜ ve eski MİT ajanı kişi ile uzun görüşmeler yapan kişi, PKK kanalı Rudaw TV’nin röportaj için geldiği Avukat Nuşirevan Elçi Türk Bayrağını kaldırıp ropörtaj yapıyor. Adam doğu Anadolu’ya KÜRDİSTAN diyor. Kılıçdaroğlu rahatsız hiç değil. Üstüne üstlük Merkel’in de danışmanlığını yapmış ABD'li Jeremy Rifkin ekonomi danışmanı. Demek ki Türk ekonomistler geri zekâlı, Kılıçdaroğlu’na göre.. Bu danışmanları CHP’ye kimler neden yerleştirdi? Herkes düşünsün bunları.

Atatürkçüleri darmadağın eden KILIÇDAROĞLU CHP’si bizim partimiz değil. Onun adı YENİ CHP ve rotasını tamamen ABD’ye çevirmiş, geleceğimizi karanlıklara götürecek rotada ilerleyen bir parti. Oysa ATATÜRK’ün kurduğu CHP olsaydı 2010 sonrası AKP iktidarda olamazdı. YENİ CHP, peşinden gidildiği sürece asla iktidar olmayacağı gibi daha da diplere gidecektir.. Gerçek Atatürkçülerle birlik olunduğu zaman iktidar olunur ancak.

Aksi halde AKP ilelebet iktidarına devam eder. Saçma sapan helalleşme, barış, olmayan Kürt sorunu gibi saçmalıklar ile milleti yanlış yerlere sürükleyen kişilerin arkasından gidilmesi, bu ülkeye yapılan en büyük ihanettir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı gibi tüm ülkeyi, Onun ilkeleriyle yeniden birleştirmek mümkün iken, parti içi mücadeleyle partiyi ele geçirme sevdasına girenlere de sözlerim var.

Önce Eski DENİZ BAYKAL fanatikleri, sonra da CHP’li olanlara söylüyorum. CHP’den çoğunuz istifa etmiş, ihraç edilmişsiniz, parti lokallerine dahi alınmıyorsunuz. Parti içi mücadeleden söz ederek insanları bölmeyiniz. Çünkü YENİ CHP komada ve kurtulamaz. Mustafa Kemal ATATÜRK sana ilkelerini anlatmış, sen hala komada olan bir yapıda partinin ilkeleri yaşar sanıyorsun. O ilkeler yeniden yapılacak örgütlenmeler ile aşar ancak. Birileri çıkıp şirket kurar gibi parti kurarsa da sonuç alamaz. Ülke çapında doğru bir “sivil toplum örgütü”n olmalı önce. Deneyim sahibi ATATÜRKÇÜLER ile gençlerin sürükleyeceği örgüt mutlaka yaratılmalı. Parti kurmak daha sonra çok daha akılcı olacaktır.

Parti kurma çalışması yapan kişilerden söz ediliyor. O partiler parti değil o kişilerin aile şirketleri olur ancak. Bu sevdadan vazgeçsinler. Son olarak diyeceğim şudur.

Zor olan mücadele yöntemlerini seçmeyenler asla zafer kazanamaz.

Saygılarımla

10 Haziran 2023

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.