Türk dünyasına ezgilerle yolculuk

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi işbirliğiyle ‘2022 Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa etkinlikleri kapsamında’ Nilüfer Kadın Korosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel ‘Türk Dünyasından Ezgiler Konseri’ düzenlendi.

Türk dünyasına ezgilerle yolculuk

Bursa’nın 2022 Türk dünyası kültür başkenti seçilmesi nedeniyle bu yılı birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi’ne bu konuda sivil toplum kuruluşlarından da destek geliyor. Bursa Nilüfer Kadın Korosu da etkinliklere özel konserle katkı sağladı. Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi işbirliğiyle 2022 Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve aynı zamanda Dünya Kadınlar Günü için organize edilen konser, Türk dünyasını ezgilerle buluşturdu.

Türk dünyasına ezgilerle yolculuk

Şef Aysel Gürel yönetimindeki koronun Merinos AKKM’deki konserini; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz ve Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık da izledi. Sanatçılar, koro ve solo halinde seslendirdikleri eserlerle salonu dolduran müzik severleri Türk dünyasının farklı coğrafyalarına götürdü.

bursaarena.com.tr

  

        

Anahtar Kelimeler:
Türk DünyasıBBB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.