2. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı ziyaretçilerini karşılıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’deki ayakkabı üreticilerini aynı çatı altında buluşturan 2. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı, kapılarını tedarikçilere açtı. ‘Yaz Sezonu’ temasıyla planlanan ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden 46 firmanın iştirak ettiği fuarın açılışı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirildi.

40 ilden sektör bileşenlerinin yer aldığı organizasyonun açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan, Bursa İhtisas Deri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Rıfat Aygüler, Bursa Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Aytekin, BTSO Deri Komitesi Başkanı Ramazan Kuneroğlu ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker tarafından birlikte yapıldı. 5-8 Aralık tarihleri arasında açık kalacak 2. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’nda, firmalar arası ikili görüşmeler de sektöre önemli katkı sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.