Tarihin Türkiye’ye yüklediği misyon! 

ABD iç savaşa sürüklenir mi?

ABD’de Trump ile WDC’de yaşanan Meclis baskını olayı çok önemlidir! Olayın akabinde İngiliz The Economist dergisinin Eylül 2022 sayısının kapağına konulan Özgürlük Anıtının kaidesinden ikiye ayrılmasını gösteren resimde ABD’nin bir iç savaşa sürüklendiğini doğrular niteliktedir…

Evangelist inancı: “Tanrının kıyamete zorlanması

Bu konuda oldukça geniş makale yazdım ve konuyu irdeledim.

Armegedon savaşı bugün depremle büyük yıkıntı yaşadığımız Hatay Amik Ovasında gerçekleşecektir. Hatay’da yaşadığımız depremin bir de bu yönü ile değerlendirilmesinde fayda vardır. Daha önce yazdım. Cemal Madanoğlu’nun anılarında “NATO’nun Türkiye’yi (SSCB) Rusya’nın saldırısına karşı Amik Ovasında savunacağı” yani Türkiye’nin Hatay Amik Ovasına kadar NATO tarafından savunulmayacağını, sanki Hatay’dan öte Türkiye varmış gibi! Bu konuda Cemal Madanoğlu’nun yazdıklarının doğru olup olmadığı dönemin Devlet Başkanı Kenan Evren’e gazeteciler tarafından sorulduğunda Kenan Evren Madanoğlu’nun bu konudaki iddialarını doğrulamıştır! 1990 yılında Cumhuriyet Gazetesi bu iddia ve beyanatı manşetinden yayınlamış, duyurmuştur!

Türk milleti, Türk devletinin asla aklından çıkarmaması gereken hayati kural, NATO dahil müttefik falan dediğimiz ülkelere asla sırtımızı dönmememiz ve asla güvenmeyip kendi tedbirlerimizi almamızdır!

ABD’deki güçlü Evangelistlerin nihai emeli, Ortadoğu-Kudüs’e Hz. İsa’nın inmesi için de, Tanrı’nın Armegedon Savaşı ile kıyamete zorlanması ve Hristiyanlığın tek başına dünya egemenliğini ele geçirmesidir.

İlk Haçlı Seferi 

Anadolu Selçuklu Devleti her inanca hoş görülü davranıyordu. 1097 yılında Hristiyanlara Kudüs’ü ziyaret etmelerine izin verildi. Ancak ilk Haçlı Seferinde Kudüs’e girdiğinde bütün Musevi ve Müslümanları kılıçtan geçirdiler. İkinci Haçlı Seferinde ise Anadolu Selçuklu Devleti Haçlı Ordusunu kılıçtan geçirdi. Ondan sonraki Haçlı Seferleri artık Anadolu toprakları yerine denize yönelir ve Kudüs’te devlet kurmalarına izin verilmez. Bugün de aynı oyunun devamı olarak 2003 yılında bu kez Yahudilerin de içinde olduğu Atlantik İttifakı Ortadoğu’yu işgal eder. Ancak bugünlerde Museviler ile Hristiyanlar yol ayrımında karşı karşıya geldiler. Museviler finans alanında dünya gücü olmalarına rağmen köktenci Protestan Evangelistler karşısında İsrail’in gelecek endişesini giderecek tek güç olarak Türkiye’yi öngörürler. Bunun sebebi Müslümanların diğer dinlere inançlara hoşgörülü yaklaşımıdır. 

Büyüsü bozulan Atlantik İttifakı’nın yerini Türkiye ile Zorunlu İttifak mı alacak?

Dünyanın geldiği hale çare arayan kimi çevreler, “Büyük Birlik“ arzusu ile Türk milleti sayesinde medeniyetler çatışması yerine medeniyetler uzlaşması şekline dönmesi umudunu doğurmuştur. Türklerin dini inançları ve dini inançlarının kültürleri haline gelmesi Türk milletine misyon yüklemekte hatta belki de bunu gerçekleştirebilecek yegane güç olduğunu düşündürmektedir. Türklerin ön inisiyatif alacağı “Büyük Birlik” dayanışması 2030/40’dan sonra yeni bir dünya gücü olma fırsatı sağlayacak. Bu “ihtiyaç ittifakı” Müslümanların hoş görüsü sayesinde belki de kurulabilecektir.

Esasen gerek Hristiyan ve gerekse Siyonist olmayan bazı Yahudi grupların da umudu Türk milletidir. Merhum Erbakan’ın ”Dünyayı sömürgeci, işgalci emperyalistlerden biz kurtaracağız!” sözünü unutmayalım.

Türkiye’nin önlenemez yükselişi ve yapması gerekenler:

Günümüzde yeni “İhtiyaç İttifak” anlayışı çerçevesinde Avrasya’da “Büyük Birlik” hareketi Türkiye’nin önderlik ettiği Türk Devletler Teşkilatı ve akraba topluluklar ile dost milletler dünya insanlığının geleceğini aydınlatacak yeni bir umut kaynağı olmuştur.

Türkiye’nin kaderi yükselmek, vizyonu liderlik!

Türk demek Müslüman demektir!

Avrupalının Türk’ten kasıtları Müslümandır. Müslümanlıktır. Aynen Musevilere Yahudi dendiği gibi aslında Musevilik din, Yahudilik ırktır. Ancak bu iki milletin dinleri ile milletleri aynı anlama kullanılmaktadır.

Türkiye inancı ve diğer dinlere gösterdiği müsamaha sayesinde Ortadoğu/Mezopotamya’da çok önemlidir. İsrail arz-ı nev-ud inancı ve gelecek endişesi ile saldırdıkça saldırmaktadır sonucu olmayan kısır döngü içindedir. Günün sonunda İsrail yaptıklarının hiçbir işe yaramadığını görecektir. Sonuç İsrail’in Filistin’in işgalinden vazgeçmesi ve Müslümanların yaşama hakkına saygı duymasındadır. Bölgede fanatizmin kimseye yararı yoktur. Çözüm Türklerin dinlere bakışında kendi inancında olmayanlara yaşama hakkı tanımasında ve İsrail’in de buna uymasındadır. Osmanlı döneminde Kudüste bütün din mensupları hür bir şekilde inançlarını can güvenliği ile yaşamışlardır.

Türklere büyük tarihi görev düşmektedir. 

Her şeye rağmen, “Ortadoğu’daki Güç Dengesi” ve rol dağıtıcı ülke Türkiye olacaktır. 

Türkiye’yi öncelikle Türkler hafife almamalı ve asla umutsuzluğa düşmemelidirler umudunu yitiren her şeyini kaybeder. 

Yaşananlar doğum sancılarıdır! 

Türk milleti Zümrüt’ü Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğar!

Bu tesbitimizin şahidi tarihtir! Milletimize devletimize güvenin! İslamın hadimliği ile şereflendirilen bu seçilmiş millete boşuna “çılgın Türkler“ dememişlerdir. Allah’ın seçtiği ve dünya düzenini hak ve adalet sağlayan Türk Milletinin yeniden doğuşları,  her zaman zifiri karanlığın şafağında olmuştur. 

Tarihte en fazla devlet kuran yüce Türk milletine inanalım ve güvenelim. 

Bu aziz millet tarihte hiç bir dönem devletsiz kalmamıştır. Türk Devletler Teşkilatı ile Batı sömürsünde inleyen Afrika, Mezopotamya, Doğu Türkistan ve dünyanın neresinde bir zulüm varsa dur diyecek ve  insanlığı kurtaracak yeni bir “dünya düzeni” kuracağına inancımız tamdır. 

Türkiye nasıl Türk Devletleri Teşkilatı’nda önderlik yapmakta ise, halkı Müslüman ülkelerle de ittifakları geliştirecek ve birliği sağlayacaktır. D8 bunun adımlarındandır.

Birlikteliklerin yavaş yürüyor olması kimseyi umutsuzluğa sevketmemeli.

Türk İslam Birliği gerçekleşecektir! Böyle biline!

“İnsanı yücelt ki, devletin yücelsin.”

Asrın felaketi deprem ve yaşadıklarımız milletlerin ve dünya tarihinde bir nokta mesabesindedir! Asla umutsuzluğa yer yok!

Devletimiz milletimiz el ele bu günleri aşacak süresinden gelecektir!

Mazlumların bizi beklediğini asla aklınızdan çıkarmayın!

Böyle bir millete böyle bir tarihe mensup olmak gerçekten ayrıcalıktır!


(Devam edecek)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.