7 Ekim günü Filistin'e saldırmaya başlayan KATİL ve FAŞİST NETANYAHU'nun yönettiği İSRAİL, dünyanın gözleri önünde vahşi şekilde soykırım yapmaya devam etmektedir.

İsrail Filistin’de soykırım yaparken bazı aydın müsveddeleri orada soykırıma uğrayan FİLİSTİN Halkını görmezden gelerek, nerede ise bilerek ve bilmeyerek İSRAİL'i haklı göstermek derdine düştüler. “İsrail terör örgütü Hamas ile savaşıyor” şeklinde saçma yorumlarda bulunuyorlar.

Orada yaşayan her dinden, farklı fikirlerden insanların üzerine bombalar yağdırılırken, o bombaları atanlar onların dinlerini ve fikirlerini sormuyorlar. İsrail'in bildiği tek şey var o da SİYONİST hedefleri için soykırım.. Bunu düşünmeyen sahte solcu, liberallerde FİLİSTİN’e sahip çıkma gibi bir düşünce zerre kadar yok.

Gazeteci HÜSNÜ MAHALLİ aydın geçinenlere güzel cevaplar verdi. Tavsiye ederim izleyin. Zira O, bölgenin insanı ve FİLİSTİN başta olmak üzere ARAP ülkelerini en iyi bilen gazetecilerin başında gelir.

Şimdi gelelim bugün büyük coşku ile kutladığımız CUMHURİYETİMİZE..

En büyük bayramımız: CUMHURİYET BAYRAMI..

Cumhuriyet, tam bağımsızlığımızın ilan edilmesinin simgesidir. Mazlum milletlere örnek olmanın, emperyalistlere karşı mücadele ederek kazanmanın adıdır.

Tarihinde Türkiye CUMHURİYETİ gibi işgal edilen ve işgalcileri ülkesinden kovan, bazı işgalcileri de denize döken başka bir millet yoktur.

Yedi düvelin işgaline son veren, bağımsızlık mücadelesini kazanan TÜRK MİLLETİ'dir ve bu milletin yetiştirdiği hayatının büyük kısmı cephelerde geçmesine rağmen 3997 kitap okuyan, 14 kitap yazan, düşmanlarının dahi saygı duyduğu,

(hatta denize döktüğü Yunanlılara Başbakanlık yapmış olan Venizelos tarafından 1934 yılında NOBEL BARIŞ Ödülü’ne aday görsterilmiş)

eşi benzeri olmayan ve ileride de olmayacak lider MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür.

Ekim ayı boyunca TV’lerde dönen reklamlara bakarsanız herkes CUMHURİYET'e çok sadık görünüyor. O reklamları veren Bankalar ve Holdinglerin, 29 EKİM geçince bu yönde başka bir icraat yapacaklarını da sanmıyorum. Cumhuriyete sahip çıkmak demek; Elde ettikleri karların büyük kısmını kriz ile boğuşan ülkemizde hazineye bağış kampanyası düzenlemek de demektir. Çok kazanan bankalar ve bazı sektörlerde tekel olan holdinglerin, karlarından vergi almak için özel yasa çıkarması gereken hükümet, böyle bir yasa çıkarmadı. “Bari biz gönüllü bağışlar yapalım” diyerek hazineye destek olmaktır.

SİYONİST İSRAİL destekçisi ABD başta olmak üzere, AB ülkelerine mesaj vermek için CUMHURİYETİ EN GÖRKEMLİ ŞEKİLDE kutlamaktır, CUMHURİYETE sahip çıkmak.

FİLİSTİN için MİTİNG yapanlar şunun bilincinde değiller; Emperyalizme karşı verilen mücadele ile kurulan CUMHURİYET kutlamaları; Soykırıma maruz kalan Filistin Halkına destek vermekle birlikte ve iç içe olmalıdır. Cumhuriyet kutlamaları demek, Emperyalizme karşı duran FİLİSTİNE SAHİP çıkmak da demektir.

Filistin’e sahip çıkmak demek de;

İsrail ile yapılan her konudaki anlaşmaları iptal etmek demektir,

Tüm İsrail diplomatlarını sınır dışı etmektir,

İsrail’e hizmet eden en başta KÜRECİK ve İNCİRLİK olmak üzere tüm ABD ve NATO üslerine el koymak demektir.

Kınamalar sözle olur, asıl olan icraatlardır. Dilerim fazla geç kalmadan lafla değil icraatlar ile gereken adımlar atılır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.