Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Dokuz Eylül Üniversitesi

bursaarena.com.tr - Dokuz Eylül Üniversitesi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Dokuz Eylül Üniversitesi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

İzmir'de Kadın Voleybol Takımı il şampiyonu oldu Haber

İzmir'de Kadın Voleybol Takımı il şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen İzmir Kadınlar Voleybol İl Müsabakaları sona erdi. Turnuvaya ilk kez katılan İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, başarılı performansıyla il şampiyonluğunu kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamu çalışanlarının sportif faaliyetlere katılımını artırmak, kurumlar arası iletişimi güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen 4. Kamu Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen İzmir Kadınlar Voleybol İl Müsabakaları tamamlandı. Turnuvaya ilk kez katılan İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, sergilediği başarılı performansla İzmir il şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuvada, İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı birinciliği elde ederken İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, İzmir Şehir Hastanesi üçüncü, Dokuz Eylül Üniversitesi ise dördüncü sırada yer aldı. İLK KATILIMDA GELEN ŞAMPİYONLUKLA BÖLGE MÜSABAKALARINA Elde ettiği şampiyonlukla önemli bir başarıya imza atan İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Voleybol Takımı, 5-11 Kasım 2026 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek bölge şampiyonasında İzmir’i temsil etmeye hak kazandı. Takım, bölge şampiyonasında da aynı azim ve takım ruhuyla mücadele ederek ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. İl şampiyonu olan kadın voleybol takımını tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, turnuvada dereceye giren tüm takımları kutlayarak Afyonkarahisar’da düzenlenecek bölge şampiyonasında İzmir’i temsil edecek takımımıza başarılar diledi.

Geleceğin hemşirelerinden mezuniyet sevinci Haber

Geleceğin hemşirelerinden mezuniyet sevinci

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Meslek hayatına ilk adımlarını atan genç hemşireler, kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı. İZMİR (İGFA) - Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hemşirelik Fakültesi 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, DEÜ Merkez Yerleşke Amfi Tiyatro’da düzenlendi. Törene; DEÜ Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Hemşirelik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sefa Kurt, üniversite üst yönetimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz, hemşirelik mesleğinin sağlık sisteminin temel yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, mezun öğrencilerin insan hayatına doğrudan dokunan önemli bir görevi üstleneceklerini ifade etti. Dokuz Eylül Üniversitesinin bilimsel birikimi ve güçlü akademik kadrosuyla öğrencilerini yalnızca mesleki bilgiyle değil, etik değerler ve toplumsal sorumluluk bilinciyle de yetiştirdiğini belirten Rektör Yılmaz, “Bugün mezuniyet sevincini yaşayan öğrencilerimiz, yarının sağlık profesyonelleri olarak ülkemize ve insanlığa hizmet edecekler. Sizlerin bilgi, donanım ve meslek ahlakıyla vatandaşlarımıza hizmet edeceğinize yürekten inanıyorum. Mezun olan tüm öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği bulunan ailelerimizi ile akademisyenlerimizi kutluyorum,” dedi. Hemşirelik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sefa Kurt ise, mezun olan öğrencilerin uzun ve yoğun bir eğitim sürecini başarıyla tamamladığını belirtti. Mezuniyet programına, 22 yaşındaki tek yumurta ikizleri Aleyna ve İlayda Yurdakul damga vurdu. Aynı üniversiteyi ve aynı bölümü tercih eden ikiz kardeşler, eğitim hayatlarının büyük bölümünü birlikte geçirmenin ardından Hemşirelik Fakültesi’nden aynı gün mezun olarak hayallerine bir adım daha yaklaştı. Başarı hikâyeleriyle dikkat çeken kardeşler, mezuniyet sevincini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. KEPLER GELECEĞE FIRLATILDI Fakülte birincisi öğrencinin mezuniyet kütüğüne isim plakasını çakmasıyla taçlanan törende, öğrenciler hep birlikte kep atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda gurur, heyecan ve mutluluk bir arada yaşanırken, mezun öğrenciler eğitim hayatlarının en özel günlerinden birini sevdikleriyle paylaştı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.