
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli boksörler ailesinin düzenlediği organizasyonda önemli açıklamalarda bulundu.
Aziz Yıldırım açıklamasında "Yine bir seçim atmosferinde bir araya geldik ancak bu kez çok farklı bir seçim süreci olduğunu söyleyebilirim. 12 yıldır, bizim de payımızın olduğu bir dönem yaşandı; tek gayemiz başarılı olmak ve şampiyonluğa ulaşmaktır." dedi.
"ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL"
Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu bu tabloyu görüp de üzülmemenin mümkün olmadığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Şimdi hepimizin birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenme, beraberce mücadele etme vaktidir." diye ekledi.
Başkan Adayı Yıldırım'ın açıklamaları şöyle devam etti;
Çok net ifade ediyorum, sadece başkan olmak için gelmiyorum; Fenerbahçe'yi bu yıl başarıya ulaştırıp önünü açmak için geliyoruz. Zira bizler artık burada başkanlık ya da yöneticilik yapma yaşını çoktan geçirdik. Belki Barış Bey genç, önünde uzun bir zaman var ama bizler öyle değiliz.
FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ
Çeşitli baskılar mevcut ancak hiçbirini dikkate almadan adaylığımı koydum. Gelin hep birlikte oylarınızı kullanın; karşı tarafı suçlamak ya da farklı şeyler söylemek istemiyorum. Doğru olan; bizlerin tecrübesi ve sağlayacağımız imkanlarla Fenerbahçemizi bu sezon şampiyon yapmaktır. Sonrasında da inşallah gençlerin önü açılır, bu bayrağı bizden devralıp başarıyla sürdürürler.
İçiniz müsterih olsun. 1998 yılında göreve geldim ve 20 yıl boyunca başkanlık yaptım. İyi günlerimiz olduğu gibi kötü günlerimiz de oldu ancak iyi günlerimizin sayısı daha fazlaydı.
İHTİYAÇLARIN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ
Kulüplerde para problemi olmaz, bunu çözersiniz; ancak çok para var demek de yanlıştır. Bu yükün altından kalkacağız, gereken her şeyi yapacağız. Neye ihtiyaç duyulduğunun farkındayız. Futbol takımının eksiklerinin ne olduğunu biliyoruz. İnşallah şampiyonluğun ardından hep birlikte sevineceğiz ve keyif alacağız.
Fotoğraf: TRT Arşiv