BURSA ARENA Yazar ve Şairleri 'Osmangazi 2. Kitap Günleri'nde okuyucularıyla buluştu

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2026 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2026 10:03
Haberyazilimi.com

Osmangazi Belediyesi’nin kültür faaliyetleri arasında yer alan ve ilki geçen yıl gerçekleştirilen “Osmangazi Kitap Günleri” Bursalı kitapseverlerden büyük ilgi aldı.

Osmangazi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, birbirinden değerli yazar ve şairler okuyucularıyla bir araya geldiler. Bu vesileyle Bursalı kitapseverler aradıkları kitaplara kavuşmayla birlikte, sevdikleri isimlerle sohbet ve kitap imzalatma imkânına da kavuştular.

Osmangazi Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) iş birliğiyle düzenlediği 2. Osmangazi Kitap Günlerine, bu yıl BURSA ARENA yazarlarımızdan AYTAÇ YILDIZ BOZKURT ve şairlerimizden ÖMER EKİNCİ MİCİNGİRT de katıldılar. Okuyucularıyla buluşup eserlerini imzaladılar.

Konuşma standına davet edilen Şair Ömer Ekinci Micingirt “Bursa” başlıklı nefis bir şiiriyle programa renk kattı. Bursa’mızın sevilen seçkin şairi Micingirt okuyucularıyla sohbetlerde bulundu ve eserlerini imzaladı.

Kitaplarına özellikle genç okuyucularının yoğun ilgi gösterdiği yazar Aytaç Yıldız Bozkurt da, çocuklarına kavuşmuş bir anne şefkatiyle genç okuyucularına sarıldı, onlarla güzel sohbetlerde bulundu ve O da eserlerini imzaladı.

Kitapseverlerin yoğun ilgisi ve heyecan içerisinde bir hafta süren 2. Osmangazi Kitap Günleri etkinliğinin, her yıl yazar ve şairleri okuyucularıyla bir araya getirmeyi sürdüreceği öğrenildi.

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa halkı ve kültürüne verdiği bu düzeyli hizmetin tüm Belediyelere örnek olacağı bekleniliyor.