Bursa Arena E'Gazete
2024-04-28 00:17:31

Hep Beraber "BİZ" Olmalıyız..

MÜJDAT KAYAYERLİ

28 Nisan 2024, 00:17

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Günümüzdeki siyasi partiler dejenerasyona uğramıştır. Siyasi partilerin kimlikleri ve temel ilkeleri yok olmuştur. Parti tüzüklerine göre hareket eden yöneticiler azalmıştır. Partiler proje üretmek yerine, çıkar odaklarına teslim edilmiş, siyasi vesayetle zengin olanlar ile zulüm çoğalmıştır.

Her partide vesayete dayalı yükselme söz konusudur.. Atatürk' ün "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür fikri" rağbet görmemekte ve temiz siyasetçiler her seçimde dışarda bırakılarak değerlendirilmemiştir.

Ülkemizdeki bu kaosu kaldıracak, toplumu kalkındıracak yeni liderler kadrosuna ve kanaat önderlerine acilen ihtiyaç vardır!

Türkiye'miz için berrak ideoloji ve fikirler melezleşmiştir. Cumhuriyet Türkiyesi'nin korunması ve dünyada saygın yerini alması için de yönetenlerin zihinlerini değiştirmesi gerekmektedir. Ufku geniş, ortak akıl ile hareket eden, devlet menfaatini kendi çıkarından üstün tutan, yüksek karakterli, dürüst ve samimi kişiler iş başında olmalıdır. 

Devletimizin ve Milletimizin güçlü olabilmesi için; 

-Tarih bilen devlet adamlarına ve kadınlarına,
-Güçlü bir ekonomiye,
-Kuvvetli bir orduya,
-Ulusal çıkarları temel alan istikrarlı bir dış politikaya, 
Liyakatli, gönüllü, fedakar, çalışkan ve samimi İnsanlara ihtiyaç olduğu gibi, sistem kuran Bilim İnsanlarına, kayırmacılığı ve yozlaşmayı ortadan kaldıracak adaletli, toplum sevgisi yüksek kadrolara da acilen ihtiyaç vardır..

Kimlik sorunumuzu çözmüş olan "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyenler güçlenmeli, çoğalmalı, her olaya vakıf ve hakim olmalı, her olayı etraflıca incelemeli, sağlıklı kararlar alarak Türkiye bütünlüğüne hizmet edecek; "milli egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir, Türk Milletinindir" diyen bir "Türkiye İttifakını" oluşturmalıdır.. Aksi halde yakın bir zamanda daha karanlık geleceğe mahkum olmak zorunda kalacağımız bir ortam hepimiz için hiç de hayırlı olmayacaktır.

Gruplaşma ve ayrışmaya karşı, hep beraber "BİZ" olmalıyız. 

Bizler oldukça, genç beyinler oldukça Türkiyemizin 21. yüzyılda önü açık olacaktır..

Her Arkadaşımızı birliğe, bütünlüğe, milli uyanışa ve bu yönlerden aydınlanmaya, aydınlatmaya davet ediyorum. 

Müjdat Kayayerli, 
21. Dönem Afyon Milletvekili ve Universal Tural Dostluk Platformu Genel Başkanı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.