Bursa Arena E'Gazete
2022-10-07 00:10:36

Bursaspor Değirmeni..

BARIŞ ÖZKAN

07 Ekim 2022, 00:10

“Bursaspor Değirmeni” yine bir yönetimi daha kısa sürede öğüttü. Sıradaki gelsin bakalım diyeceğiz ama 04.10.2022 tarihinde FIFA tarafından gelen 2 dönem kalıcı transfer yasağı sonrası sırada öğütülecek bir yönetim kalmayabilir.

Camiada merak edilen çok konu var ama son olarak, kupa maçı esnasında Karacabey’de yaşanan takım otobüsüne icra yolu ile el koyulmaya çalışılması sonra da FIFA tarafından gelen 2 dönem kalıcı transfer yasağı. Bunların hepsinin genel kurul kararı alınınca ortaya çıkması gerçekten tesadüf mü?

Yoksa bu ve bunun gibi olumsuz anlamda yaşanacak gelişmelerden önce genel kurul kararı alan Ali Nur Aktaş gölgesindeki Ömer Faruk Banaz ve Yönetim Kurulu taşın altındaki ellerini daha fazla ezilmesin diye çektiler mi?

Yıllardır olduğu gibi Bursaspor’da cevabı bir türlü bulunamayan ya da bulunmak istenmeyen onlarca soru yine havada kaldı.

Dikkat çeken başka bir konuda, genel kurul kararından sonra bazı kişilerin çıkıp, "mevcut yönetimin aslında sessiz sedasız güzel işler yaptığını" dile getirmesiydi. Özellikle finansal konularda biraz daha sabırlı olsak çok güzel işler gerçekleştiğini göreceğimizi savunanlar oldu. Sessiz kalmalarının da işlerin daha hızlı ve sorunsuz çözülmesine fayda sağladığını söylediler.

Takip ettiğimiz ve bilgilendirdikleri kadar Bursaspor’un kurumsallaşması anlamında uzun zaman sonra en etkili ve en bilinçli yönetim kurulu Ömer Faruk Banaz ve Arkadaşları idi. Ama onlardaki en büyük sıkıntı da sorumluluk var yetki yoktu. Çünkü Belediyenin bir bürokratı olan başkan maalesef kendi başına karar alamıyordu. Onay almadan hareket edemeyen bir yönetim de ancak bu kadar dayanabildi.

“Bursaspor Değirmeni” sadece yönetim değil o kadar çok futbolcu, teknik direktör, para, taraftar, hayat ve zamanı öğüttü ki burada yazsak ne sayfalar yeter nede zamanımız.

Ve biliyoruz ki bu değirmende taşını çevirmeye devam eden yok ediciler bitmeyecektir.

Ta ki değirmenin taşı yani Bursaspor bitene kadar. Değirmenin taşını çevirenler bu taşın da zamanla eskiyip dayanamayıp biteceğini fark etmeden çevirdiler ve çevirmeye devam ediyorlar. Taşın bitmesine ve değirmene adını veren Bursaspor’un yok olmasına çanak tutuyorlar…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.