Dünyanın en büyük bilim adamı Nikola Tesla HAARP Silahını icat etti. 1920’lerin başında Manhattan Adası’ndaki laboratuvarı'nda yaptığı deney ile depreme neden oldu. Ada şiddetli bir şekilde sallanırken Tesla, depremi ancak makineyi kırarak durdurdu.

1943 Yılı Ocak ayında bir otel odasında ölen bu bilim adamının 800’den fazla buluşu vardı. Telsiz-Radyo’yu bulan ve patentini arkadaşı Markoni’ye veren Tesla, Alternatif Elektrik konusunda dönemin elektriği bulan asamı Edison ile rekabete girmişti.

Tesla’nın çalışmaları 2. Dünya Savaşı sonrası başlayan soğuk savaş döneminde öne çıktı. 1958 Yılında ise Alaska’da kurulan gizli üs Gaskona'da HAARP Silahının çalışmalarına başlandı. Bu silah ile bir savaşta düşman ülkede depremler, fırtınalar, kasırgalar yaratmak, hatta İklim Silahı olarak kullanmak mümkün olmaktadır.

1985 Yılında ise Teksaslı Fizikçi Robert Englund HAARP Silahını geliştirdi. Bu silah ile gerektiğinde ülkeleri telekomünikasyon olarak da felç edilecek şekilde 12 aparat yapıldı. Küçük bir şirket olan ARCO 5 Milyon Dolar değerinde iken, 1 Milyar Dolar’a E-System adlı bir şirkete satıldı. E-Sysatem de bunu 3 Milyar Dolar’a Raytheon’a sattı. Raytheon ise ABD’nin 49 Büyük Şirketi ve Amerikan Ordusu’nun tüm teknolojik işlerini yapıyor.

Bu bilgilerden sonra HAARP silahının varlığını anlamış olduk. 1998 senesinde ABD Başkanı bu projenin tamamlanması için 150 Milyon Dolar ödedi. 17 Ağustos 1999 gecesi ise Gölcük Depremi suni olarak başlatıldı. Deprem kontrolden çıktı. Kuzey Marmara Fay Hattı ABD’deki California Fay Hattı ile aynı sisteme sahipti. Sonuçta o günlerde Başkan Clinton’un tüm dünyayı yardıma çağırmasını düşünün. Bir nevi günah çıkartmak gibi oldu.

HAARP son yıllarda ülkemize karşı bölgesel olarak yapılıyor. Son 5 yılda İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde yağmurlar az yağarken, şiddetli kar yağışları olmuyordu. Ben bunu yazdım ve anlattım. 24 Şubat tarihinde Rusya Ukrayna’ya saldırınca Türkiye çok fazla yağmur ve karla karşılaştı. Bizimle uğraşmayı kestiler. Bunları düşünürken, Kütahya’da yaşanan felakette ağaçların devrilmesi normal olmayan şekilde parçalandı. Bölgede yaşayan köylüler, bu afetin köylerini bile yok edebileceğini anlattılar.

Ankara’ya baktığımızda son günlerde sellerle boğuştuğunu görüyoruz. Bu tür doğal afet gibi görünen felaketlerin perde arkasında HAARP’ın olabileceğini düşünebiliriz. Bu işin komplo teorisinin ötesine geçtiğini de ifade edelim. Geçen yaz da Karadeniz Bölgesinde yaşayan sel felaketlerinin de normal olmadığını açıklayalım.

Peki neden hedef oluyoruz? Çünkü Türkiye- ABD ilişkileri son yıllarda soğuk gidiyor. O yüzden ülkemizin hedef olması da bizce normaldir.

Geçen yıl piyasaya çıkan “HAARP’IN HEDEFİ TÜRKİYE” Kitabımızda bu iklim silahını ve dünya da kullanılan olayları açıkladım. Türkiye'de de geçen yılki sellerde, orman yangınlarında, daha önceki Van-Silivri- İzmir depremlerinde izleri olduğunu ifade ettim.

HAARP SİLAHI ABD’nin yanı sıra Rusya’nın da elinde var. Onlar da zaman zaman bunu ABD’ye karşı kullanıyorlar.

Rus Medyası senelerdir HAARP üzerine haberler yapıyor. İnternette baktığınızda bu haberleri görebiliyorsunuz. Bizim basında fazla yok ama sosyal medyada bol bol bulabilirsiniz. Bu konuda ayrıca “GİZLİ SİLAHLAR” Kitabımız Bilge Karınca Yayınevi tarafından basıldı ve piyasada satılıyor. İlgilenenlere duyuralım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.