Tarihçi Yazarımız Koray Kamacı "Natocu zihniyet Şangay Beşlisi nedeniyle Türkiye'ye gözdağı verdi.."  
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarından tarihçi - yazar Koray Kamacı Beşiktaş'taki terörist bombacıların Nato'cular tarafından organize edildiğini ve Şangay Beşlisi konusunda Türkiye'ye gözdağı verilmek istendiğini iddia ederek;
"Türkiye’nin son zamanlarda batı bloku ve Natocu anlayıştan uzaklaşıp, Rusya ile yakın ilişkiler kurması ve Avrasyacı blok içinde yer almak istemesi bazı derin güçleri harekete geçirdi.. Derin Dünya Yöneticileri Türkiye'nin eksenini yeniden kendi istedikleri yöne doğru çevirmek için düğmeye bastı. Başbakan Binali Yıldırım'ın 3 gün önceki Rusya ziyareti ve Beşiktaş'ta ki patlama olmasa Cumhurbaşkanı'nın ertesi gün Kazakistan'a yapacağı ziyaret tamamen Şangay Beşlisi ile alakalı.. Dolayısı ile bunu istemeyen Natocu zihniyet bu bomba ile Türkiye'ye gözdağı verdi.."

Şeklinde açıklamada bulundu. Kamacı'nın bugünkü makalesinin devamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.  

http://www.bursaarena.com.tr/turkiyenin-avrasya-ile-imtihani-makale,352.html

Okuyun - Beğenin ve Paylaşın..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arda DENIZ 7 yıl önce

Koray Kamacı iyi bir yazar ve tespitlerı çok doğru. Kendisini tebrik ediyor, güzel yazısı için de teşekkür ediyorum. Kalemin varolsun.